- הוסף לסימניות
שנה טובה!
נכתב ע"י PV;2244229:תודה.
להגיד לך מה הצחיק אותם? זה דווקא טיפ נחמד.
מישהי מאחורה עשתה כאילו היא שופכת עלי מים מבקבוק.
זו כבר שיטה ישנה שלי שעובדת יופי.
אין ילד אחד שלא צוחק מזה.
למה זה מצחיק? אני עצמי לא יודעת. עובדה.
נכתב ע"י C H A N Y;2244319:חחח
עכשיו אני מקשרת,
איזה לקוחה שלי אמרה לי שהיא ראתה צלמת עומדת ומישהי שופכת עליה מים
אז אולי ננסה
לא עבד
כנראה היא פיפסה משהו...טוב שלא שפכה עלי באמת
איזה תמונה בובה...הרעיון של השלט חמוד!
נכון צודקת. אני אסדר את זה תודה.נכתב ע"י רותי המניק;2244315:זה פשוט מקסים!!
החיוכים שלהם סוחפים.
בילד עם הכובע האדום הייתי מוציאה קצת מה"שחורים"
(הוא בטח כהה ביחס אליהם והעריכה פחות מחמיאה לו)
נכתב ע"י C H A N Y;2244319:חחח
עכשיו אני מקשרת,
איזה לקוחה שלי אמרה לי שהיא ראתה צלמת עומדת ומישהי שופכת עליה מים
אז אולי ננסה
לא עבד
כנראה היא פיפסה משהו...טוב שלא שפכה עלי באמת
איזה תמונה בובה...הרעיון של השלט חמוד!
נכתב ע"י Michal R;2244324:תמונה מתוקה,
אבל למה, למען ה', שנה טובה באנגלית? מילא אם זה היה מילים באנגלית... (גם זה משהו שקשה לי להבין, אבל ניחא)
אבל סתם לכתוב באותיות אנגליות? משונה מאד לטעמי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים