כללי לקוחה למסירה.

• הוסף לסימניות
לכל המעוניין/ת
לקוחה למסירה.

> אינה מבינה למה צריך לשלם מקדמה - לדעתה זה פוגע באמינות, ויותר מזה - זה לא יהודי (!!!!)
> פונה באופן אישי לכל אחת מצוות הסטודיו כדי לשאול כמה תעלה העבודה באופן אישי לא דרך הסטודיו, סתם כך לדעת כמה אני מרוויחה מהתיווך.
> פונה ללקוחות לסקר מחירים על העבודה שנתתי להם כדי להצליב נתונים ולוודא שאני לא גונבת אותה משום כיוון
> הייתה בסוג של הלם כששמעה שתחילת העבודה נקבעה ליום אחרי שסגרנו, "יום שלם אני צריכה לחכות? מה זו הסחבת הזו..."
> ואחרי כל הנ"ל - לדעתה האווירה שאני משדרת רצינית וקודרת -"הייתי מצפה לעבודה באווירה זורמת ושמחה..."

חדשה מהניילונים (איתם תכננה כנראה לחנוק אותי) כולל הניילונים
מ-י-י-ד-י !

• הוסף לסימניות
מסטודיו 'למכירה' התקדמת לסטודיו 'למסירה'...
קיצוני, אבל קורה :mad:

.

• הוסף לסימניות
הצלחת להצחיק אותי ביום קשה במיוחד...

• הוסף לסימניות
קורה גם קורה
טוב מאד שסירבת לה מייד.
עם לקוחות כאלו עדיף שלא להתעסק
כי גם על הכסף הם יתחילו להתמקח, וכל העבודה תתבצע תחת מטר לחצים והערות מעצבנותתת..
הבעיה היא עם כל המתחילות שלוקחות כאלו לקוחות בשביל הנסיון וההם רודים בהם ומורידים את הבטחון שלהם שגם ככה לא בגבהים ל-0

• הוסף לסימניות
שושי את אדירה!!

• הוסף לסימניות
אני בהלם, בסוג כזה עוד לא נתקלתי :(
מה שכן אני משתדלת לסנן לקוחות דומים מה יותר מהר ולהמשיך הלאה.

• הוסף לסימניות
אני צוחקת פה מול המסך... הקרדיט כולו שלך ;)
<לפטר לקוחות הזויים זה הטרנד החדש>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;2241476:
לכל המעוניין/ת
לקוחה למסירה.

> אינה מבינה למה צריך לשלם מקדמה - לדעתה זה פוגע באמינות, ויותר מזה - זה לא יהודי (!!!!)
> פונה באופן אישי לכל אחת מצוות הסטודיו כדי לשאול כמה תעלה העבודה באופן אישי לא דרך הסטודיו, סתם כך לדעת כמה אני מרוויחה מהתיווך.
> פונה ללקוחות לסקר מחירים על העבודה שנתתי להם כדי להצליב נתונים ולוודא שאני לא גונבת אותה משום כיוון
> הייתה בסוג של הלם כששמעה שתחילת העבודה נקבעה ליום אחרי שסגרנו, "יום שלם אני צריכה לחכות? מה זו הסחבת הזו..."
> ואחרי כל הנ"ל - לדעתה האווירה שאני משדרת רצינית וקודרת -"הייתי מצפה לעבודה באווירה זורמת ושמחה..."

חדשה מהניילונים (איתם תכננה כנראה לחנוק אותי) כולל הניילונים
מ-י-י-ד-י !

שכחת שאחר כך היא לא משלמת כי "העבודה לא מתאימה לה". פונה לקולגה שלך ומשמיצה אותך נמרצות, ואחר כך מעבירה אותה את אותו סבב וחוזר חלילה ועוברת לפרסומאי הבא בתור...

• הוסף לסימניות
לצערי הלקוח הראשון שלי היה מסוג הלקוחות "המיוחדים" הללו...
טראומה :)
להתפטר מהם אבל כמה שיותר מהר!

• הוסף לסימניות
באיזה איזור?
:D

• הוסף לסימניות
הלקוחות האלו, הם פנסיה לכל החיים.
הם בד״כ אלו שיתקשרו אלייך ברבע לשתיים בלילה לבקש בהול בהול התאמת גודל לעיתון שסוגר מחר בבוקר.
ואחרי שנה וחצי תקבלי את הטלפון הבא - זוכרת שעשית לי פעם כרטיס ביקור? את יכולה לעשות לי טובה ולשלוח לי את זה פתוח?
וכעבור ארבע שנים תקבלי טלפון מהפרסומאי הבא בתור - אפשר לקבל את הלוגו של x בוקטור?

• הוסף לסימניות
גם אני הוצאתי לפיטורין שבוע שעבר לקוחה כזו

* מקדמה - "לא מקובל אצלי" , "בעלי לא בבית" , "המחשב סגור" (נדלקה לי נורה אדומה)
* עבודה דחופה דחופה מהיום למחר "רק דיבורים"
* סקיצה לפני טקסט .."זה כבר מוכן , אני כבר שולחת לך" - גם שבוע אחרי הדיבורים לא הגיע( לפי העיצוב נראה כמה טקסט צריך (נורה שניה)
ועוד כמה תובנות ונורות בכל שלל הצבעים

והביתה
עם ברכת 'ברוך שפטרנו'

ועכשיו אני נושמת

• הוסף לסימניות
אותי לימדו שהלקוח תמיד צודק.
אבל השאלה היא אם זה נקרא לקוח..
היא נשמעת יותר כמו בוס... או משהו מבאס אחר...
אבל הגישה שלך מצויינת.. לשחרר..

• הוסף לסימניות
האימרה הלקוח תמיד צודק, יושבת מזמן חבוטה בפינה שכוחה אי שם בארה"ב!

• הוסף לסימניות
לי יש גם לקוח למכירה
תמורת תשלום החובות שלו :(

• הוסף לסימניות
אף פעם לא יצא לי לעבוד עם לקוח שאפילו מתקרב להזוי

השאלות ששואלים לקוח לפני שמתחילים בכלל לסכם על משהו:
1. דרך מי הגעת אלי? (לקוח שאתה מכיר בצורה כל שהיא - לקוח מביא לקוח וכו'
מונע גם את האי נעימות של זו "אמא שלי תעשי לה משהו קטן ונוסיף לחשבון"...
מבחינת אמור לי מי חברך ואומר לך מי אתה"
2. מהו הדד ליין? (אם זה מידי צפוף, יש לי משהו אחר -
"אין באפשרותי כרגע, אם הוא רוצה אותך ספציפית הוא יחזור,
ואם לא- בעז"ה יבוא מישהו אחר)
3. איך אתה מעביר את התשלום? (המלצה שלי- אף פעם לא צ'ק
תמיד העברה עם אסמכתא למייל או מזומן עד אלי ליד)
4. מה העבודה תדרוש ממני? (תכיני רק לוגו, ופתאום גם "תעשי דקה כרטיס ביקור...")

אם משהו מהנ"ל לא מוצא חן בעיני (לחוץ, צ'ק או עבודה שבכללי אינני מעוניינת לקחת על עצמי)
מסרבת בנעימות "אין באפשרותי, אני עמוסה וכו'" והכי הרבה "אשמח לתת לך טלפון של קולגה"

אני באישי לא לוקחת מקדמה
הפריוילגיה שיש לי היא שהלקוחות שלי הם בדר"כ חבר מביא חבר
ואינני לוקחת עבודה לפני שאני מברר על הלקוח הנוכחי בכל שרשרת המזון...

ומעל הכל- פרק תהילים קטן לפני הטלפון הראשון ללקוח
וב"ה הכל טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2242366:
אף פעם לא יצא לי לעבוד עם לקוח שאפילו מתקרב להזוי

אני באישי לא לוקחת מקדמה
הפריוילגיה שיש לי היא שהלקוחות שלי הם בדר"כ חבר מביא חבר
ואינני לוקחת עבודה לפני שאני מברר על הלקוח הנוכחי בכל שרשרת המזון...

ומעל הכל- פרק תהילים קטן לפני הטלפון הראשון ללקוח
וב"ה הכל טוב

מקדמה אצלי זה הסימן של אמינות - דבר ראשון , בדוק ומנוסה!!!

הלקוחות הטובים שלי - בפעם הראשונה שהם באו ובקשתי מקדמה
עשו זאת כ"כ בשמחה וב"ה עד היום הם ממשיכים והעבודה איתם זורמת וכייפית

מי שעשה פרצוף :confused: או שהוא בחוץ ולא זרמנו הלאה בגלל האמינות בשאר הדברים על ההתחלה
או שאחרי זה אני רצה לחפש את החוב שלו ...( בסוף משלם..אבל)

ב"ה זה קורה אולי פעם בשנה
כי רוב הלקוחות מקבלים זאת בהבנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה