לקוחות אורנג' שיש להם תוכניות למספרים כשרים שימו לב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;1276605:
הקו קל הזה בכלל לא נח ולא ברור... אני מתקשרת עדיין ל- 07220

הקו החדש (0583222333) הרבה הרבה יותר משוכלל.
(לדוגמא: ניתן לדעת בזמן אמת היכן האוטובוס עומד, וכן היכן עומדים כל האוטובוסים באותו קו, וניתן גם לעקוב בזמן אמת אחר התקדמות האוטובוס על המסלול.
בנוסף ניתן לחפש לפי קו, גם אם לא יודעים את מספר התחנה, וכן לשמור שאילתות קבועות.)
מומלץ.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו סיימתי שיחה עם נציג אורנג'. הוא אמר שעל 2 המספרים גובים. גם ה05832 וגם ה07220
בחשבונית האחרונה קיבלתי נפוח והזמנתי פירוט אבל זה לא הגיע. לכן עכשיו התקשרתי ושאלתי ישירות לגבי המספר הזה. והוא אימת את העניין שחוייבתי על המספרים האלו....
טענתי איך הייתי אמורה לדעת... טען שהיית צריכה להתקשר לשאול. אמרתי לו אבל על ה072 לא חייבתם כי כבר חודשים אני מתקשרת לזה ולא ראיתי שחייבתם. הוא אמר. שכן חייבנו. הבטיח עכשיו לשלוח לי פרוט 3 חודשים אחורה...
הציע לזכות אותי ב10%. אני לא הסכמתי - דרשתי זיכוי מלא. אחרי שאקבל את הנתונים אני אמשיך את המלחמה...:mad::mad::mad:
אבל בנוגע למפעילי הקו. תגידו זה חוקי כך לרמות אנשים???? לפרסם שזה מספר כשר כאשר המפעילים יודעים היטב שזה נקרא תוכן???
צריכים להתאחד ולהרים צעקה... מישהו יודע למי צריך לפנות???
אגב גם שאני החלפתי תוכנית לUNLIMITED זה לא משנה... על תוכן משלמים וזה נקרא תוכן. רק קול הלשון לא עולה...כי זה מסופסד.

אבל הכי גרוע... איך אסתדר בלי זה???:confused::eek::eek: אני ממש מכורה לזה לא זזה בלי להתקשר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;1276712:
אגב גם שאני החלפתי תוכנית לUNLIMITED זה לא משנה... על תוכן משלמים וזה נקרא תוכן.

אם הם גובים על זה בתוכנית ללא הגבלה- זה לא חוקי, נקודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כנגן המנגן;1276716:

טוענים ששיחות תוכן זה לא נקרא... צריך לקרוא באותיות הקטנות. טוב שהתעקשתי שישלחו לי את תנאי המסלול. אני אבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כנגן המנגן;1276716:

לא נכון. נקודה

תוכניות ללא הגבלה רשום בכל התוכניות וההסכמים, זה על מספרי טלפון רגיל, ולא על מספרים בתשלום נוסף.

• הוסף לסימניות
למי יש פרטים (טלפון) של וועדת הרבנים?

על פי ההסכם - טלפונים למידע על תחבורה ציבורית פתוח.מה שהוועדה לא מאשרים (תוכן וכו' ) חסום. לכן אם זה פתוח לי אני לא אמורה לשלם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קל קו:
אין לי ניק להגיב שם אבל תכתוב להם שחד משמעית בתוכנית בלי הגבלה לא יחייבו אותם גם באורנג' ולא משנה מה הנציג שירות אומר.
גם בתוכניות לכשרים בלבד אורנג' הם היחידים שחייבו. (למעט מירס שמחייבת בכלל את כל המספרים של גולן בטענה שלגולן אין קו כשר)
בפלאפון וסלקום לקוחות שיש להם לכשרים בלבד הם לא מחייבים, מי שיש לו בעייה שיעבור לתוכניות בלי הגבלה.
תבקש מהם באישי את מספרי הטלפון שלהם ותשלח לי את המספרים אני אדאג שאורנג' יזכו אותם על כל החיובים שהיו עד כה.

בעלי חבילה ללא הגבלה שחויבו על מספרים אלו בעת שהיו בחבילה לכשרים בלבד מוזמנים לכתוב לי את מספריהם באישי, ויטופלו בע"ה ע"י בעל הקוים הנ"ל.
יובהר כי אין לי כל קשר לקו הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כנגן המנגן;1276699:
הקו החדש (0583222333) הרבה הרבה יותר משוכלל.
(לדוגמא: ניתן לדעת בזמן אמת היכן האוטובוס עומד, וכן היכן עומדים כל האוטובוסים באותו קו, וניתן גם לעקוב בזמן אמת אחר התקדמות האוטובוס על המסלול.
בנוסף ניתן לחפש לפי קו, גם אם לא יודעים את מספר התחנה, וכן לשמור שאילתות קבועות.)
מומלץ.

משוכלל משוכלל... אבל לא על כל שכלול שווה לשלם.
כל אחד כבחירתו.

והמלצה להבא:
הרשמו אצל החברות לקבלת חשבונית ופרוט שיחות במייל.
כל חודש מקבלים את הכל בצורה מסודרת למייל, ללא עלות נוספת.
נח. מסודר. אין הפתעות לאחר זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1276769:
משוכלל משוכלל... אבל לא על כל שכלול שווה לשלם.
כל אחד כבחירתו.

והמלצה להבא:
הרשמו אצל החברות לקבלת חשבונית ופרוט שיחות במייל.
כל חודש מקבלים את הכל בצורה מסודרת למייל, ללא עלות נוספת.
נח. מסודר. אין הפתעות לאחר זמן.
חשבונית שולחים במייל. פירוט שיחות - בשום אופן...

• הוסף לסימניות
ב"ה

ידוע לכם לגבי התוכנית של 39 ש"ח לכל המספרים ללא הגבלה + 500 ש"ח לחו"ל -האם גם בזה מחייבים על שיחות לקו קל תשלום נוסף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;1276795:
ב"ה

ידוע לכם לגבי התוכנית של 39 ש"ח לכל המספרים ללא הגבלה + 500 ש"ח לחו"ל -האם גם בזה מחייבים על שיחות לקו קל תשלום נוסף?

זה מה שיש לי. טענו שכן. אבל תראי את הציטוט לעיל מנציג קל קו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;1276795:
ב"ה

כפי שהבנתי משירות לקוחות אורנג', גם בזה מחייבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;1276723:
לא נכון. נקודה

תוכניות ללא הגבלה רשום בכל התוכניות וההסכמים, זה על מספרי טלפון רגיל, ולא על מספרים בתשלום נוסף.

נכתב ע"י שג;1276973:
כפי שהבנתי משירות לקוחות אורנג', גם בזה מחייבים.

נכתב ע"י חיה דרליך;1277407:
ב"ה

זהו עוול !!!!!!!!!!!
מי שיש לו מסלול ללא הגבלה וראה על זה חיוב בחשבונית שיצביע!

• הוסף לסימניות
לאחר החלטת משרד התקשורת מהבוקר, החל מהיום אחר הצהרים ניתן להתקשר מגולן טלקום למספרי המידע שהיו חסומים עד כה (מידע זמני אוטובוסים 058-3-222-333 וכד')

• הוסף לסימניות
בסלקום לגבי הפירוט שיחות- חשבונית במייל -פירוט שיחות ללא עלות
בדואר -12.90 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;1276722:
טוענים ששיחות תוכן זה לא נקרא... צריך לקרוא באותיות הקטנות. טוב שהתעקשתי שישלחו לי את תנאי המסלול. אני אבדוק את זה.

מי מצטרף לתוכנית בלי לקרא את האותיות הקטנות??
לפני שהחלפתי מסלול נציגת השירות שלחה לי לבקשתי במייל את פרטי התוכנית ללא תשלום....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה