- הוסף לסימניות
יש.2. הקופסאות של לוק אנד לוק, לאן מגיעות? אין להם מקום בבני ברק
בסופר פארם מכון מור ודיו פרינט ר"ע 18
יש.2. הקופסאות של לוק אנד לוק, לאן מגיעות? אין להם מקום בבני ברק
אין לי מושג.הזנתי את הקוד בשביל לקבל קוד להטבה
ובאתר הבנק הוא כותב לי שכבר השתמשתי בהטבה
מה יכול להיות הבעיה? @שלמה וייס
הזנתי את הקוד בשביל לקבל קוד להטבה
ובאתר הבנק הוא כותב לי שכבר השתמשתי בהטבה
מה יכול להיות הבעיה?
לוקח זמן עד שהמייל שלהם נשלח וצריך לבדוק גם בספאם, אצלי אחד הגיע למייל הרגיל ואחד לספאם.
שימו לב!!!!אוףף
יש מישו שיכול לעזור?
מקפיצהיש למישהו את הקופון לstep in והוא לא צריך?
ממש אשמח לקבל!!
תודה!בקניה מעל 100 ש"ח.
לפרטים, היכנסו לחשבונכם ובחרו בתחתית העמוד "ההטבות שלי".
אני קניתי ב80 אחרי ההנחה וקיבלתי משלוח חינםבקסטרו אם יוצא אחרי ההנחה פחות ממאה צריך לשלם משלוח?
או שצריך לקנות רק ב170+ כדי לקבל משלוח חינם?
הקופון עובד גם על קנה ב400 שלם 250הקופון עובד בקאסטרו גם על מוצרים מהמבצע של קנה ב400 שלם 250?
והאם הקופון של גרופ טוב לקאסטרו?(לא השתמתשי בו לגרופ)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים