עד ה2.12עד מתי ניתן לממש קופון שהזמנתי?
דרך אגב...... אותו סוודר בדיוק שקניתי לפני כמה ימים עלה 59.90 עכשו עולה 99.90........יש גם 40% וגם קופון הנחה...
נורא משתלם!
אז הם סתם ניפחו את המחירים בשביל ההרגשה הטובה???דרך אגב...... אותו סוודר בדיוק שקניתי לפני כמה ימים עלה 59.90 עכשו עולה 99.90........
אני מעוניינת.מי שרוצה להחליף קופון של גילטי או של stepin
תמורת קופון של קסטרו
לפרטי
(לי יש של גילטי ו stepin)
אני מוכנה להחליף איתךאני חייבת דחוף קופון לקסטרו
יש למישהו??
יש לי גילטי מיותר אם מישהו רוצה להחליף איתי
במקרה שלי בטוחאז הם סתם ניפחו את המחירים בשביל ההרגשה הטובה???
אשמח להחליף איתך.אני מעוניינת.
יש לי קופון של קסטרו, אשמח לקבל של גילטי
מצטערת, כבר לא רלוונטיאשמח להחליף איתך.
עדיין רלוונטימי שרוצה להחליף קופון של גילטי או של stepin
תמורת קופון של קסטרו
לפרטי
(לי יש של גילטי ו stepin)
יש עדיין 40 אחוז הנחהלמה ה40 אחוז הנחה בקסטרו הפסיק פתאום?
מישהו יודע?
ויש לי קופון לגילטי מי שרוצה תמורת קסטרו
אתה יכל לצרף קישור?יש עדיין 40 אחוז הנחה
https://www.castro.com/he/אתה יכל לצרף קישור?
כשאני נכנסת לאתר של קסטרו אין את זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים