תנסי להיכנס לקסטרו עם שם משתמש אחרבקסטרו הוא כותב לי לא ניתן לממש את הקופון...
הכנסתי לקופה ב199 לאחר 40% כתב לי 119.
אבל הקופון של פועלים לא יורד...
לא ניתן לממש את הקוד ".........." בקנייתכם הנוכחית. וודאו כי הפריטים שבחרתם לקנייה מתאימים להטבה שבידכם, ונסו שנית. זקוקים לעזרה? שירות הלקוחות שלנו ישמח לעמוד לשירותכם בטלפון 077-605-1889
מה יכול להיות?
תכנסי עם שם משתמש אחר..
למה רושם לי על הכל ההטבה מומשה?בקניה מעל 100 ש"ח.
לפרטים, היכנסו לחשבונכם ובחרו בתחתית העמוד "ההטבות שלי".
אולי השתמשו בקופון כבר.הכנסתי לקופה ב199 לאחר 40% כתב לי 119.
אבל הקופון של פועלים לא יורד...
לא ניתן לממש את הקוד ".........." בקנייתכם הנוכחית. וודאו כי הפריטים שבחרתם לקנייה מתאימים להטבה שבידכם, ונסו שנית. זקוקים לעזרה? שירות הלקוחות שלנו ישמח לעמוד לשירותכם בטלפון 077-605-1889
מה יכול להיות?
לפני שלחצתם על שום דבר כבר כותב את זה?למה רושם לי על הכל ההטבה מומשה?
רק עכשיו גילית שיש את ההטבה הזאת,
לחצתי לא שלח כלום, מיד כתב ההטבה מומשהלפני שלחצתם על שום דבר כבר כותב את זה?
או שלחצתם ולא קבלתם כלום?
לוקח זמן למייל להגיע.לחצתי לא שלח כלום, מיד כתב ההטבה מומשה
תודה רבה!!לוקח זמן למייל להגיע.
לאאם יש לי 2 הטבות משתי חשבונות שונים, אני יכולה לממש אותם באותה הקניה?
תודה רבה!
שלח לך קוד הטבה או קוד אימות של המייל?בחרתי באתר של בנק הפועלים
שלח לי קוד למייל
וכותב לי הקוד אינו מתאים
למה?
קוד אימותשלח לך קוד הטבה או קוד אימות של המייל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים