***לקוחות בנק הפועלים? קופון 70 ש"ח באתר "GROO" (גרופון)!!!

יש לי גרופון וstep תמורת קסטרו

בקסטרו איזה מידה לקחת לילד בן 4 ורבע רזה 2-4 או 4-6 אני קונה מעיל ורוצה שיחזיק לו לפחות שנתיים

תכתבי פועלים בשורת החיפוש, אולי זה נשלח לשם?

יש לי 2 של גילטי ואחד של סטפ אין. הכל יחד מחליפה תמורת קסטרו.

אשמח מאוד לקבל קופון של גרופון - כמו שכתבו למעלה המלאי אזל היום.
ולצערי אין לי מה להציע בתמורה:rolleyes:, את האחרים כבר מימשתי
אם יש למישהו לפנות באישי
תודה

הזמנתי שתיי סריגים לבית ספר ותראו מה התוצאה של המחיר :D:D:D
‏‏לכידה.PNG

ועוד קבלתי משלוח עד הביתתתת

לכל המחפשים קופונים לקסטרו.
לא דומה, אבל...
למחזיקי כרטיס אשראי של כאל (יש חסד) יש קופון של תו קניה בקסטרו (ועוד) של 200 ש"ח בעלות של 165 ש"ח.
הנחה של 35 ש"ח בקניה ב200 ש"ח. ורק דרך האפליקציה של כאל.

יחד עם ה40% הנחה, זה עדיין משהו, אבל ממש לא דומה לקופון המבוקש מבנק הפועלים...

לכניסה כאן

להחלפה 2 של ג'ילטי תמורת כל אחד אחר

אשמח לקבל קופון של קסטרו לאישי

איפה רושמים את קוד ההטבה בקסטרו?
הגעתי לתשלום ועדין לא ראיתי...

אם לזוג יש חשבון משותף בפועלים איך ניתן לקבל 2 הטבות בקסטרו
מופיע רק המייל של בעלי איך מוסיפים גם את שלי?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה