***לקוחות בנק הפועלים? קופון 70 ש"ח באתר "GROO" (גרופון)!!!

החיתולים של האגיס בגרופון (5+1)זה האריזות הרגילות בסביבות ה-40 חיתולים? או שזה אריזות קטנות יותר?

עכשיו הלכתי להחליף למוצר אחר ולא באותו מחיר וזיכו אותי על המוצר פחות 30 אחוז, ז"א שקיבלתי את ההטבה, את יכולה לפנות אליהם שוב.

מעניין, בסניף קינג ג'ורג' אמרו לי חד משמעית שזה לא כך, וגם בשירות לקוחות אמרו לי ככה...

היסטריה:
רכשתי בגרו ומשום מה הקופון לא חושב, שילמתי מחיר מלא.

כתבתי לשירות לקוחות, יש סיכוי שיהיו נחמדים ויבטלו לי?

הם ממש נחמדים, משאירים להם הודעה באתר והם חוזרים
לי בטלו אחרי שמימשתי קופון
אז ביקשתי מהם את סכום הקופון - והם שמו לי אותו ככסף צבור באתר לקניה הבאה.
הזמנתי מחדש
והגיע הביתה גם המבוטל :)
(שלחתי פניה, אולי יחליטו להשאיר לי את שניהם....)

היסטריה:
רכשתי בגרו ומשום מה הקופון לא חושב, שילמתי מחיר מלא.

כתבתי לשירות לקוחות, יש סיכוי שיהיו נחמדים ויבטלו לי?
אל דאגה...
גם לי קרה אותו דבר, התקשרתי אליהם בלחץ אטומי- וביטלו מייד...

יש לי קופון של קסטרו למי שמעונין

כבר לא רלוונטי שלחתי לראשונה ששלחה לי הודעה

נערך לאחרונה ב:
למי יש קסטרו לתת לי או להחליף לסטפ וגילטי?

את מדברת על קסטרו?
כי המידות שם לא גדולות,
לילד בן 8 הייתי צריכה לקנות סריג מידה 8-10, 6-8 היה קטן עליו.

בפוטרים המידות היו ממש גדולות
לילד בן שנה, גבוה 12-18 היה ממש ענק
גם מכנס וגם חולצה (פוטר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה