***לקוחות בנק הפועלים? קופון 70 ש"ח באתר "GROO" (גרופון)!!!

מישהי הצליחה לקנות בגרופון עם ההטבה?
אני לא מצליחה לקנות בסכום של 119 ש" פלוס משלוח צ'יטה 20 שח
הוא כל הזמן רושם שצריך לעדכן שיטת משלוח
מישהי נתקלה בזה גם?

מישהי הצליחה לקנות בגרופון עם ההטבה?
אני לא מצליחה לקנות בסכום של 119 ש" פלוס משלוח צ'יטה 20 שח
הוא כל הזמן רושם שצריך לעדכן שיטת משלוח
מישהי נתקלה בזה גם?
היה לי את זה גם. משהו טכני מעצבן. תלחצי שם על שיטת משלוח עוד פעם.
תנסי לעבור על כל העמוד שוב.

שימו לב: בגרו צריך ללחוץ על 'חשב' לפני התשלום, לא מספיק שממלאים את קוד הקופון בשורה שלו.
ואם לא? יקרה לכם מה שקרה לי
היסטריה:
רכשתי בגרו ומשום מה הקופון לא חושב, שילמתי מחיר מלא.

היה לי את זה גם. משהו טכני מעצבן. תלחצי שם על שיטת משלוח עוד פעם.
תנסי לעבור על כל העמוד שוב.
אני רוצה משלוח אבל הם לא נותנים לי כל פעם רוצים שאני אמלא שוב ושוב את הפרטים לאן לשלוח
סיוט
נראה לי שאתייאש מזה

יש למישהו גרו בעד סטיפ אין/ גילטי?

בוקר טוב,

אולי יש למישהוא קופון מיותר לסטפ-אין?
אשמח לקבל בפרטי...

תודה רבה!

אני רוצה משלוח אבל הם לא נותנים לי כל פעם רוצים שאני אמלא שוב ושוב את הפרטים לאן לשלוח
סיוט
נראה לי שאתייאש מזה
אל תתיאשי. אני הסתבכתי עם זה כמה דקות ובסוף הסתדר. פשוט תנסי ללחוץ על כל מיני דברים.

יש לי אמזון*2
גילטי*2
סטיפאין
עבור קסטרו או גרו

בעיקרון אני מעוניין יש לי רק שאלה אם זה יעבוד עם כרטיס של ישראכארט-רמי לוי

יש לי סטפאין, אמזון, וגילטי
אשמח לגרו

הבויאו לי קופון לקסטרו אחרי שמימשתי את שלי.
רק גלישה בסתר ומייל אחר מכבדים את הקופון.
השאלה אם זה לא גזל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה