***לקוחות בנק הפועלים? קופון 70 ש"ח באתר "GROO" (גרופון)!!!

אני מנסה להוריד , אם אצליח אשמח להחליף.
יעדכן בהמשך.
לכל מי שמתכונן להחליף ולקבל אמאזון תמורת XXX
חשוב לדעת שאמזון ההנחה לא מובטחת בעצם זה שיש לך שובר, וההגבלה היא על מימושים בפועל, היינו שחילקו יותר קופונים מאשר מימושים בפועל ולכן צריך לבדוק שעבד לפני שנתתם את הקופון של קאסטרו למשל, כי זה ודאי נותן הנחה מיידית כל שיש לך את הקופון

תודה!
בינתיים אני רק עסוקה בניסיונות הורדה, לא שולח לי ק'וד למייל, זה הגיוני?

אם הורדתי קופון של קאסטרו
אני יכולה להוריד גם קופון של אמאזון או שזה מוגבל ליחידה ללקוח?

לא מוגבל.
תודה!
בינתיים אני רק עסוקה בניסיונות הורדה, לא שולח לי ק'וד למייל, זה הגיוני?

המיילים מבנק הפועלים לוקחים זמן. כ10-20 דקות.

יש לי אמזון תמורת גרו או קסטרו.
בעאישי.

נערך לאחרונה ב:
אני תקועה במסך הזה
upload_2019-11-29_12-20-34.png

גם זה לוקח כרבע שעה.
ואם תלחצי על 'לא קבלתי קוד' - הקוד הראשון שיגיע אחרי כרבע שעה לא יעזור לך, ותאלצי לחכות לשני.

תנסי לעשות חיפוש במייל על 'הצטרפות למסרים שיווקיים'. אולי הגיע לספאם או משהו כזה.

גם זה לוקח כרבע שעה.
ואם תלחצי על 'לא קבלתי קוד' - הקוד הראשון שיגיע אחרי כרבע שעה לא יעזור לך, ותאלצי לחכות לשני.

תנסי לעשות חיפוש במייל על 'הצטרפות למסרים שיווקיים'. אולי הגיע לספאם או משהו כזה.
תעשו שליחה לסלולרי יש שם גם שיחה קולית

כעכשיו השתגע לגמרי
upload_2019-11-29_12-38-37.png

הזדמנות אחרונה!
קופון קסטרו תמורת שני גרו!

דרוש קסטרו או גרו
תמורת איפור או סטפאין

יש לי תלוש לגרופון ואמזון
אשמח להחליף עם קסטרו

תודה לכולם הצלחתי ממחשב אחר, כנראה מרוב נסיונות ננעל.

מחליפה קופון אמזון/סטפ אין /גילטי
בעד גרוו או קסטרו

לי יש אמזון תמורת קסטרו עאו סטפ וגרו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה