***לקוחות בנק הפועלים? קופון 70 ש"ח באתר "GROO" (גרופון)!!!

למסירה קופון של גילטי וסטפ אין (שניהם) בתמורה לקופון של קסטרו.
תודה.

בקניה מעל 100 ש"ח.
לפרטים, היכנסו לחשבונכם ובחרו בתחתית העמוד "ההטבות שלי".
ברצוני להודות על פתיחת האשכול
קנינו בזכותכם (אנחנו וכל המשפחה המורחבת..) כמה וכמה דברים שהיינו צריכים במחיר מציאה
תזכו למצוות

אם יש מיותר, אשמח לקבל את אמזון.
תודה רבה

יש לי 2 סטפ אין וגלוטי תמורת גרוו או קסטרו

לי יש
Step In ,Guilty
הייתי רוצה קסטרו

יש לי אמזון אני רוצה בתמורה קסטרו
תודה

התקנתי את האפלקציה של קסטרו וקיבלתי הנחה של 10%.
ויש לי את ההטבה של בנק הפועלים.
משהוא הצליח לקבל את 2 ההטבות?

יש לי אמזון, גילטי, וסטפ אין
מעונינת להחליף לקסטרו או גרו

ניסיתי גם אי אפשר שתיים ביחד כי את צריכה להקליד כל קוד בנפרד והוא לא קולט שתיי קופונים
התקנתי את האפלקציה של קסטרו וקיבלתי הנחה של 10%.
ויש לי את ההטבה של בנק הפועלים.
משהוא הצליח לקבל את 2 ההטבות?

איך אני מממשת את ההטבה בגרופון?
של הטיטולים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה