- הוסף לסימניות
ירושלמית,אם עד 2 בצהריים אני לא אמצא 2 גרופון
גם אני מאד מאד אשמח.
מבחינת הקדימות, אני כתבתי לך קודם.
[כבר אתמול ב-3 בצהריים]
@לאה טורצין מה את אומרת?
ירושלמית,אם עד 2 בצהריים אני לא אמצא 2 גרופון
נכון, את קודמתירושלמית,
גם אני מאד מאד אשמח.
[כבר אתמול ב-3 בצהריים]
@לאה טורצין מה את אומרת?
קניתי את המגף הזה, נראה בדיוק כמו בתמונהמה מומלץ בסטפ אין לבנות?(מגפיים-מגפונים)
נראה איכותי או שווה לכפרות?קניתי את המגף הזה, נראה בדיוק כמו בתמונה
https://www.stepin.co.il/catalog/product/view/id/24473/s/m8570511900/category/5030/
את זה אדע עוד חודשנראה איכותי או שווה לכפרות?
יש לי.אשמח ל-סטפאין למי שעדין לא מימש
תנו לה את הקופנים של שתיכןירושלמית,
גם אני מאד מאד אשמח.
[כבר אתמול ב-3 בצהריים]
@לאה טורצין מה את אומרת?
נגמריש עדיין אפשרות להוריד קופנים לגרו
לי מתאיםתנו לה את הקופנים של שתיכן
ותתחלקו בזכיה...
אשמח לקבל קופון של סטפ אין
אין לי מה לתת בתמורה![]()
הם לא מחייבים אותך עד שעובר 72 שעות מאז שהנעל אצלך, את יכולה להחזיר לחנות הקרובה אליך ולא משלמת בכלל על הנעל (את הדמי משלוח לא מחזירים)מה עושים אם המידה לא מתאימה?
תודה לכל השולחותאשמח לקבל קופון של סטפ אין
אין לי מה לתת בתמורה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים