מידע שימושי לקוחות נטפרי אולי 019.. אתם חווים היום תקלות ברשת?

• הוסף לסימניות
אני מידיעה של לקוחות שלי שהיה להם נטפרי עם 019 ועברו לספקים אחרים לרוב השתפר להם הקליטה משמעותית יש היום באינטרנט ניח בפרט חברה חדשה יחסית 018 אקספון שיש להם שו"ס תומך נטפרי במחיר הרבה יותר זול והם יושבים על תשתית בזק וגם הספק הוא ברמה מאוד גבוהה בקיצור אני יודע שאנשים ממש נהנים מזה שוה לנסות
וגם ניד היום יש אופציה לגלוש דרך נטפרי עם כל החברות סלקום פלאפון פרטנר ככה שבדרך כלל בחברות האלו יש מטבע הדברים פחות ניתוקים..

• הוסף לסימניות
גם אצלי [019] היו הרבה ניתוקים וזה קורה בעיקר באמצע זומי''ם,
השאלה היא האם יש מישהו שכבר התנסה בחברה אחרת וזה תקין אצלו.

• הוסף לסימניות
אני מידיעה של לקוחות שלי שהיה להם נטפרי עם 019 ועברו לספקים אחרים לרוב השתפר להם הקליטה משמעותית יש היום באינטרנט ניח בפרט חברה חדשה יחסית 018 אקספון שיש להם שו"ס תומך נטפרי במחיר הרבה יותר זול והם יושבים על תשתית בזק וגם הספק הוא ברמה מאוד גבוהה בקיצור אני יודע שאנשים ממש נהנים מזה שוה לנסות
וגם ניד היום יש אופציה לגלוש דרך נטפרי עם כל החברות סלקום פלאפון פרטנר ככה שבדרך כלל בחברות האלו יש מטבע הדברים פחות ניתוקים..
אתה יודע מידיעה ש018 עובדים עם נטפרי?
דיברתי היום עם 019 והם אמרו לי שיביאו ראוטר חדש, השאלה אם זה באמת יכול לעזור או שהם מחליפים ראוטר מלקוח ללקוח...

• הוסף לסימניות
אתה יודע מידיעה ש018 עובדים עם נטפרי?
אני משווק גם את התוכניות שלהם הלקוחות ממש מרוצים מהם וגם במחיר הם ממש זולים ספק נטפרי ב25 בלבד
אינטרנט +ספק ב45 לחודש עד 200 מהירות מ"ב גם זולים וגם איכות ברמה שווה לנסות..

• הוסף לסימניות
בנסיון לפתור את הבעיות, נודה מאד למי שיוכל לשלוח את מספר התשתית או מספר זהות של המנוי שלו, כדי שנוכל לפנות בעניין מול גורם בכיר.

שלחו את המספר בבקשה עם תיאור קצר של התקלות (מתי, כמה זמן, תדירות וכו'), למייל 8596960 בג'ימייל.

• הוסף לסימניות
בנסיון לפתור את הבעיות, נודה מאד למי שיוכל לשלוח את מספר התשתית או מספר זהות של המנוי שלו, כדי שנוכל לפנות בעניין מול גורם בכיר.

שלחו את המספר בבקשה עם תיאור קצר של התקלות (מתי, כמה זמן, תדירות וכו'), למייל 8596960 בג'ימייל.
מה זה מספר תשתית?

• הוסף לסימניות
לכל תשתית יש מס כמו מספר טלפון בדכ זה המס טלפון הביתי של בזק זה רשום בחשבונית..

• הוסף לסימניות
מה זה מספר תשתית?
מס' המנוי בבזק.
בדרך כלל זה מספר טלפון בבזק (אם קיים), ומופיע בחשבונית כמס' המנוי (ונמצא גם בתוך שם המשתמש לאינטרנט (המוגדר בראוטר)).

• הוסף לסימניות

בבקשה מכולכם:
מאז הבוקר לפתע דפים לא מגיבים או כל מיני הודעות שגיאה מוזרות.
תכתבו איזה ספק יש לכם. מנסה לבודד את הבעיה.

תודה

גם אצלי היום 019 נטפרי
נתקע הרבה פעמים

גם אצלי נתקע כמה פעמים
019 ונטפרי

אצלי זה קרה בנטפרי
(דרך סלקום)

אני נטפרי 019 גם היו תקיעות

נטפרי 019 גם אצלי היום המון ניתוקים

019 נטפרי כנ"ל כבר שבוע וחצי,
נתקע הרשת, אני מכבה - מדליק חוזר לעבוד.

מפחדת לעשות עין הרע
נטפרי 019 תקין לגמרי היום.
(אבל שבוע שעבר היו גם היו לי...)

גם אצלי 019 עושה בתקופה האחרונה צרות
אין כאן עו"ד משועמם שרוצה להגיש תביעה ייצוגית?

כנ''ל
נטפרי ו019 איטיות וניתוקים.:confused:

כנ"ל
נטפרי ו019

לי היום ספציפית לא היו בעיות.
אממה
במשך השבועיים האחרונים כל הזמן ניתוקים וכו..
019 נטפרי

גם אני
019 + נטפרי
מידי פעם ניתוקים, מידי פעם איטי
אבל רוב הזמן עובד כרגיל.

הפחד שלי ניתוק באמצע שיחת זום.... אוי ואוי לי.

גם אני- נטפרי ו 019
איטי וניתוקים מדי פעם..
אולי קשור לאזור גם?

גם אני 019 נטפרי איטי וניתוקים

גם אני נטפרי 019 כל הזמן יש ניתוקים....

גם אני מצטרפת לנ"ל!
זוועה, כבר תקופה ארוכה כך, וכל פעם שמתקשרת אליהם אומרים לי שמבצעים עדכון גירסה וזה יעזור,
תכלס, כלום לא קורה!
שוקלת לעבור לבזק, מה אומרים?
בשיחה האחרונה איתם אמרו לי שקשור לנטפרי, מישהו ניסה לדבר איתם?

גם אצלי, פעם בכמה ימים ככה.
פעם כשלסלקום הייתה תקלה, הם היו נותנים פיצוי לכל הלקוחות.
אשתי הפסידה יום אחד 4 שעות עבודה בגלל הניתוקים ברשת.

היום היה לי מבחן בית של האופ ,כמה דקות לפני שהיה צריך להעלות את התשובות לא היה קליטה... לחץ הזוי ב"ה זה הסתדר בשנייה האחרונה....

גם לי ממש הרגע
נכנסתי לפה לבדוק אם יש עוד מתלוננים

שנים זה היה מעולה!
בתקופה האחרונה היו ניתוקים ואז הסתדר
היום היה שוב

גם לי יש מלא מלא ניתוקים בזמן האחרון וכל פעם הם אומרים שיש תקלה בנטפרי..........:mad:(n)

גם אצלי [019] היו הרבה ניתוקים וזה קורה בעיקר באמצע זומי''ם,
השאלה היא האם יש מישהו שכבר התנסה בחברה אחרת וזה תקין אצלו.

• הוסף לסימניות
מי שהבעיה אצלו יודע בדיוק את המצב..
לא נראה לי שמישהו שש להביא ת.ז. למי שלא מכירים. הגיוני.
בשביל למצוא מספר קו צריך לחפור בחשבוניות.

• הוסף לסימניות
אני משווק גם את התוכניות שלהם הלקוחות ממש מרוצים מהם וגם במחיר הם ממש זולים ספק נטפרי ב25 בלבד
אינטרנט +ספק ב45 לחודש עד 200 מהירות מ"ב גם זולים וגם איכות ברמה שווה לנסות..
נשמע ממש זול, חצי ממה שאנחנו משלמים היום.
יש כאן מישהו שניסה?

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שניסה?
למיטב הבנתי מדובר על מבצע הצטרפות ל3 חודשים ראשונים וללא ראוטר.
אם יש לכם ראוטר משלכם, אתם יכולים לעבור מייד ולנסות.

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שניסה?
מי שמענין אותו אפשר לפנות אלי באישי אני יביא מספרים של אנשי שעשו אצלי את זה וממש מרוצים מזה ..

• הוסף לסימניות
למיטב הבנתי מדובר על מבצע הצטרפות ל3 חודשים ראשונים וללא ראוטר.
אם יש לכם ראוטר משלכם, אתם יכולים לעבור מייד ולנסות.
לאחר 3 חודשים זה עדין מחיר זול ביחס לחברות אחרות ושוב המחיר זה למהירות של עד 200 מ"ב ללא תוספת תשלום!!!
שאת זה לא תמצאו בשום חברה אחרת
ולגבי ראוטר יש אופציה לקנות ראוטר איכותי במחיר מצחיק שהחברה נותנת הטבה למצטרפים ראוטר שעולה בבזק בסביבות ה300 שח מקבלים ב 100 שח בלבד..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכל מי ששלח את פרטיו.
העברנו כעת לחברה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה