- הוסף לסימניות
מיהו הספק שלכם?
האם אתם מרוצים?
מעלות, חסרונות, שרות לקוחות,
אשמח לכל מידע...
האם אתם מרוצים?
אשמח לכל מידע...
אני עם תשתית בזקמיהו הספק שלכם?
האם אתם מרוצים?
אשמח לכל מידע...
מדברת על הספק.נטפרי הוא מצוין אפי' יותר מאתרוג כיון שאינו חוסם אתרים שלמים (אלא א''כ יש בהם בעיות9 אלא הוא חוסם רק תמונות
019 - קווי (בזק)מיהו הספק שלכם?
האם אתם מרוצים?
אשמח לכל מידע...
אין לבזק ספק נטפרי.בזק.
מרוצה מאד מהמחיר, מהשירות וממהירות הגלישה.
כנ"ל.אני עם תשתית בזק
ספק RL
מרוצה מאד כבר יותר משנה אין שום בעיה
כוונתי לתשתית, ראוטר וכד'.אין לבזק ספק נטפרי.
כיום יש.אין לבזק ספק נטפרי.
אני סוכן.כיום יש.
קומבינה חדשה כלשהיא.
כאשר התשתית של בזק וגם הספק של בזק- לרוב מבטיח שירות מעולה וכמעט אפס נפילות רשת.
מאוד מומלץ. מניסיון.
כנ"לאני עם תשתית בזק
ספק RL
מרוצה מאד כבר יותר משנה אין שום בעיה
רק שיכול להיות שזה תלוי באיזור מגורים.
אני אישית העברתי ממש עכשיו גם את התשתית לRLאני דיברתי שבוע שעבר עם בזק
בשביל לבדוק אופציה להעלות את מהירות הגלישה
והנציג אמר לי שבגלל חוק חדש אין אופציה לחלק את הספק והתשתית לשתי חברות
ולכן אם אני רוצה להעלות את המהירות אני אהיה חייבת לעבור לספק שלהם ואז אאלץ להפסיד את הסינון של נטפרי.
כנ"ל
אבל הרבה יותר משנה.
כמה זול?אני אישית העברתי ממש עכשיו גם את התשתית לRL
כי זה זול משמעותית
מקווה מאוד שימשיך לזרום.
לי יש 100 נראה לי...כמה זול?
ואיזה מהירות גלישה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים