דרוש מידע לקוחות נתיב / אתרוג דרך נטסטיק? אשמח שתכנסו

• הוסף לסימניות
שלום.
אני זקוק למידע אודות חבילות הגלישה והמחירים שחברות הסינון נתיב ואתרוג מציעים. אודה לכם אם תשתפו אותי במידע.
  1. כמה נפח גלישה החבילה שלכם כוללת?
  2. מהי העלות החודשית?
  3. האם לצורך הסינון מותקנת תוכנה על המחשב שלכם?
  4. על איזה רשת הקו יושב? (סלקום, פרטנר, הוט, פלאפון וכו')
  5. האם אתם מרוצים מאיכות ומהירות הגלישה?

תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
למה שלא תתקשרו אליהם ותקבלו פרטים מדויקים

• הוסף לסימניות
דווקא חשבתי על זה ;)
אני מנסה לקבל מידע כדי לחסוך את ההתקשרות

• הוסף לסימניות
אני לקוח של אתרוג,
העלות החודשית היא - 55 ש"ח על חבילת גלישה בנפח של - 100mb/3mb,
+ 10 ש"ח על התוכנת סינון,
זה הסינון הכי מחמיר של אתרוג, - הסינון הכפול
- וכפי המשתמע - מותקנת תוכנה על המחשב.
הסים שלי הוא של פרטנר,

למעשה - אני לא ממש מרוצה מהאיכות גלישה - יש הרבה פעמים ניתוקים מאינטרנט רימון (אתרוג),
אני לא יודע אם זה קשור אליהם או ספציפית ישש אצלי בעיה בגלל איזור המגורים שלי
אבל הבנתי שאני לא היחיד, אלא זה בעיה בכל הנטסיטקים שיש כל הזמן ניתוקים ולא משנה באיזה חברה (כך מישהו אמר לי),
אישית אני כעת עובר לנטפרי לבדוק איך שם, כשהשיקול הראשון שלי - המחיר.

• הוסף לסימניות
הייתי לקוח של נתיב. :(
חבילה של 5 ג'יגה (נראה לי) ב-90 ש"ח לחודש! אח"כ היה מבצע של 60 ש"ח לחודש.
יש להם תוכנה שגם מותקנת על המחשב בשליטה מרחוק.
גלישה באיטיות מזוויעה, אם אני לא רוצה להעליב את המושג איטיות, אז א"א לקרוא לזה גלישה בכלל.
שירות לקוחות לא הכי. בנטפרי אני לא יודע, פשוט לא הייתי צריך בינתיים...
חודשיים אחרי שעזבתי, התקשרו אליי בקשר לפניה מלפני חודשיים... והציעו לי שיש להם עכשיו גלישה מיוחדת והכל יהיה לי בסדר. אולי.

למה לא תהיה בנטפרי? :eek:

• הוסף לסימניות
שלום.
אני זקוק למידע אודות חבילות הגלישה והמחירים שחברות הסינון נתיב ואתרוג מציעים. אודה לכם אם תשתפו אותי במידע.

אתרוג
1. כמה נפח גלישה החבילה שלכם כוללת?
15mb/1
2. מהי העלות החודשית?
65
3. האם לצורך הסינון מותקנת תוכנה על המחשב שלכם?
כן
4. על איזה רשת הקו יושב? (סלקום, פרטנר, הוט, פלאפון וכו')
012 מובייל - פרטנר - חבילת 100gb ב29 ש"ח
5. האם אתם מרוצים מאיכות ומהירות הגלישה?
ברוב שעות היום כן [-למעט שעות אחה"צ המאוחרות ותחילת הערב]

תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
ה29 ש"ח האלה כלולים ב65 לנתיב או שזה תשלום נפרד ל012?
והאם אתה יכול להתיבר לכל חברה או רק לספקים שעובדים איתם?
אתרוג, לא נתיב.
וזה תשלום ל012, בלי קשר לתשלום לאתרוג,
ברמת העיקרון אני יכול להתחבר לכל חברה אבל פעם הייתי על פלאפון ואחרי תקופה ארוכה שהלך בסדר, פתאום התחילו כל מיני תקלות, התוכנה נכשלה, הייתי צריך להתקין שוב או כל מיני בעיות אחרות, התקשרתי אליהם והם אמרו שאכן עם פלאפון התוכנה שלהם לא כ"כ מסתדרת וכדאי שאעבור חברה. אז עברתי!

• הוסף לסימניות
מה כוונתך?
כמה ג'יגה אתה יכול לגלוש כל חודש??

יש שני דברים שונים
הסינון של אתרוג יכול להתבצע דרך כל חברה המספקת שירותי גלישה,
אתרוג רק נותנים סינון,
החבילה שיש לי בפרטנר היא של - 20 ג'יגה ב 50 ש"ח לחודש
כך שבסופו של דבר יוצא לי לחודש 125 ש"ח.
ומה שכתבתי זה המהירות של אתרוג - וממש אין לי מושג מה זה אומר - העתקתי את זה מדף הפירוט של אתרוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה