תקשורת לקוחות רמי לוי תקשורת, יש לכם קליטה בסלולרי?

• הוסף לסימניות
יש לי קו של רמי לוי
וכבר כמעט שעה שאין קליטה
כתוב לי בפלאפון: שיחות חירום בלבד
בדקתי בעוד פלאפונים אצלינו בבית וגם אצלם זה ככה.
רציתי לשמוע אם ידוע לכם מה הבעיה, ומתי זה אמור להסתדר?

• הוסף לסימניות
יש לי קו של רמי לוי
וכבר כמעט שעה שאין קליטה
כתוב לי בפלאפון: שיחות חירום בלבד
בדקתי בעוד פלאפונים אצלינו בבית וגם אצלם זה ככה.
רציתי לשמוע אם ידוע לכם מה הבעיה, ומתי זה אמור להסתדר?
קרה לי אתמול

• הוסף לסימניות
זה כעת אצלי המצב - רמי לוי - איזור מערב ב"ב. פתאום הסים מראה "אין רשת".
עוד מישהו חווה זאת כעת?
[ניסיתי לכבות ולהפעיל פעמיים, וללא הועיל]

• הוסף לסימניות
אצלי זה קורה הרבה....
גם מלאאאאאאאאאאאא פעמים אנשים אומרים לי שניסו להתקשר אליי ואני לא זמינה בזמן שהפלאפון דלוק!!
אין לי מושג מה זה הדבר הזה.....
אם יש מישהו שזה גם קורה לו ויודע למה זה קורה אשמח להחכים...

• הוסף לסימניות
זוועה...
לא רק שאין קליטה נורמלית גם כם רגע מתנתקת השיחה, שומעים בהד ועוד דברים הזויים......

• הוסף לסימניות
כעת שוב אין קליטה.
אחרי שעה חזרה קליטה, כעת הפל' דלוק ויש קליטה טובה, אבל אני לא יכול להוציא שיחות... מראה כאילו מתקשר ולא שומעים כלום. רק אם אני מתקשר לתא קולי זה מפנה אותי לשם ושומעים [מה שאומר שהבעיה לא בספיקר של הפלאפון]
אני פונה כעת לחברה לקבל תמיכה.

• הוסף לסימניות
אני ברמי לוי ויש קליטה מאוד טובה
אף פעם לא קרה לי שלא היה לי קליטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה