פנינה ריימונד
סטיילינג זה כל הסיפור :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
•
יוצרי ai
הם בוחנים לפי מכלול העצומות. תנסו לבדוק אלו עצומות נפתחות באתר, ותבינו למה כתבתי שהאחוז התקדמות נמוך יחסית.
![]()
![]()
היי פנינה,
רצינו לעדכן אותך שהעצומה שפתחת מתקדמת יפה, ושלפי הנתונים שאספנו בימים האחרונים, אחוז החותמים בעצומה שלך גבוה ביחס לעצומות אחרות באתר. אחוז זה נחשב גבוה ומראה כי תוכן העצומה אפקטיבי.
יש מקור?מה יותר גרוע, לשנות מן האמת או לחלל שבת?....
שאלתי בכנות ומצפה לתשובתכםיש מקור?
כשניסחתי את ההודעה התכוונתי שאנשים יתכוונו למה שהם חותמים.מתנצל, אבל אני לא מוכן לחתום על השקר הזה:
במיוחד במדינת היהודים אשר חרטה על דגלה את היותה מדינה יהודית לכל דבר!
אני מאד מאד רוצה לחתום על עצומה נגד החילול שבת מבלי השקר הנ"ל.
אני מכבד את הדעה שלכם, וכל הכבוד לכם על האומץ לפתוח את הנושא ולפתוח עצומה בעניין. וזה גם ברור שכל מה שלא ייעשה יהיו אנשים שחושבים אחרת, וכשם שאין פרצופיהם שווים כך אין דיעותיהם שוות.כשניסחתי את ההודעה התכוונתי שאנשים יתכוונו למה שהם חותמים.
בתחילה הניסוח היה עדין וקיבלתי תגובות רבות בקשר לרמה האקטיביות של העצומה.
מה שלא ייעשה, יהיה לאנשים מה להעיר...
דבר נוסף, שבת היא אחד מסעיפי הסטטוס-קוו של מדינת ישראל.
בעיני, מספיק שחרם חרדי יגרום לסגירת הסניף בקניון רמות ובבני ברק מחוסר רווחיותלצערי, ועל אף שחתמתי ושיתפתי, אני מסופק ביכולותיה של עצומה זו להשפיע.
אם נבחן את הנתונים במבט קר, הרי שסביר להניח שאחוז הקונים ברשת FOX ששמירת השבת חשובה להם - לא עובר את ה-20%. וסביר גם להניח, שאחוז הקונים ברשת FOX שלמגינת כל לב יהודי דווקא יאהבו את הרעיון שהם פתוחים בשבת - כנראה עובר את ה-50%. כך שעצומה כזאת או אחרת, במיוחד אם לא חתומים עליה לכה"פ 20,000 אנשים, לא תעלה ולא תוריד לכאורה.
יש בחתימה על עצומה זו, הצהרה כלפי שמיא בעיקר. אנחנו מוחים וכואבים את חילול השבת המחפיר. אנחנו מוכנים לקבל על עצמנו לא להיות שותפים למהרסיה ומחריביה של מלכתנו.
5000חברי פרוג היקרים. מה אומרים? לכמה חתימות להגיע ואז לשלוח???
סכים אם כל מילה, מה גם שאנחנו הרבה יותר מ: 20% יחד עם הדתיים והמסורתייםבעיני, מספיק שחרם חרדי יגרום לסגירת הסניף בקניון רמות ובבני ברק מחוסר רווחיות
ואנחנו את שלנו עשינו
לא יכולה לחשוב על מצב מבייש שאנשים ימשיכו לקנות בחנות בשלוה
ולכן אני חושבת שעצם הפצת העצומה פשוט מיידעת את הציבור בנעשה,
דבר חשוב לכשעצמו
רעיון פצצה!בכל רשת חנויות שסגורה בשבת יהיה סימון של פמוטים כמו בתחנות דלק.
והציבור החרדי יכנס יותר לחנויות האלה.
כי כל כך הרבה אנחנו טועים ונכנסים לחנויות של רשתות מחללי שבת בלי ידיעה.
ונרים קמפיין כמו של "לשון הרע לא מדבר אלי".
ובכל המדינה (שרובה מסורתית) ידברו על סגירת חנויות בשבת.
אדרבה ואדרבה תרימו את הרעיון אני אצטרףחתמתי.
עריכה:
רק עכשיו נודע לי שהם פתוחים בשבת.
כל כך חשוב להעלות את המודעות.
לא מבטיחה כלום אבל כן יודעת שאני אשתדל לא לקנות שם.
יש לי חלום
בכל רשת חנויות שסגורה בשבת יהיה סימון של פמוטים כמו בתחנות דלק.
והציבור החרדי יכנס יותר לחנויות האלה.
כי כל כך הרבה אנחנו טועים ונכנסים לחנויות של רשתות מחללי שבת בלי ידיעה.
ונרים קמפיין כמו של "לשון הרע לא מדבר אלי".
ובכל המדינה (שרובה מסורתית) ידברו על סגירת חנויות בשבת.
יש לחרדים כח כלכלי חזק מאוד - בואו ננצל אותו.
אולי יום אחד זה יקרה....
חוצפניםםםםםם!!!הקישור חסום בנתיב
את אשר אסרת התרתי ואת אשר התרת אסרתי.... מניסיון!חוצפניםםםםםם!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים