כללי לקוח ביקש לוגו ולא יודע בכלל לתת כיוון

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהוא יתחבר ללוגו אנימטורי, ומשם הוא 'ירד' ויתחבר גם ללוגו מודפס?

• הוסף לסימניות
כתבת שאת לא מספיק מנוסה בלוגואים ולא אוהבת לעשות את זה.
אם את מעדיפה שמישהו אחר יבצע את הלוגו הספציפי הזה, אך לא רוצה להפסיד אותו כלקוח בשאר התחומים, יש לי הצעה קטנה שאולי תהיה לך לתועלת.
תצרי את קשר עם גרפיקאית מקצועית אחרת, שדווקא כן מנוסה בזה,
את תסכמי איתה הכל על תשלום וכו', באישור הלקוח כמובן, תמצאי כבר איך להסביר את זה יפה,
ושהיא תתקשר ללקוח, ותעבוד מולו עד לסיום העניין הזה,
כך לעניות דעתי לא תפסידי אותו, כי לא שלחת אותו "לחפש" לעצמו גרפיקאית אחרת, שאולי בסוף הוא ילך אליה תמיד,
אלא את הזמנת אצלה שירות. ובמסגרת השירות שאת נותנת לו, את כביכול מעסיקה מישהי תחתיך,
אולי באמת תציגי את זה כך, כמישהי שעובדת איתך / תחתיך.
(תדברו עם המזכירה שלי... :) )

בכולופן, אני לא מתנדבת, הלקוח באמת נשמע לא קל...

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שמישהי מקצועית תרצה להכנס לזה בכלל.
מה שכן, יש עוד לוגו שאני עושה כרגע ושקלתי לפנות למישהי.
רק שאני לא יודעת מי מקצועית בזה, ומי שכן, השאלה מה המחיר שהיא לוקחת.
יש לך להמליץ לי?

• הוסף לסימניות
תבקשי לשלוח לך תיק עבודות והצעת מחיר ללוגו...

• הוסף לסימניות
הייתי עושה זאת בשמחה לו היה לי כוח.
נראה לי שלא התאוששתי לגמרי מהמונו וכל דבר שמצריך יותר מדי מאמץ אני מוותרת עליו מראש

• הוסף לסימניות
לכל מי שפותח עסק יש לו חזון/חלום מסויים , צריך להתחיל משם (איך היית רוצה לראות את העסק בעוד 10 שנים?)

פתאום תיראי שהוא פותח את הפה ולא גומר להסביר מה הוא רוצה ומה המטרות וכ"ו

כללו של דבר: צריך להביא אותו לנקודה ששם הוא מתחבר לעסק שלו

• הוסף לסימניות
לא כ"כ קראתי את התגובות כאן,
אבל בהמשך לתגובה שלי בהתחלה
ייתכן שאת מדברת איתו מילים גבוהות מדיי? כך שהוא אינו מוצא תשובה מתאימה,
גשי מהתחלה ונתחי את התשובות שלו לנתונים בנות מילה אחת, כשהוא יסכים איתך על הנתונים, הסבירי לו היטב שהלוגו מותאם בול לתשובות שבידייך, (אם זה באמת כך..)
לא נראה לי שהוא יגיד לך "לא יודע"
אבל ברור לחלוטין שאסור להראות לו דוגמאות (לפחות אצל הלקוח הספיציפי הזה) וזה מהסיבה הפשוטה שכתבת בהתחלה: הוא הרי לא יודע..., אז פתאום בעיצוב הוא כן יבין?!!!!
בהצלחה, תעדכני!

• הוסף לסימניות
בסוף הרעיון של מעבר על לוגואים בתחום בגוגל היה מעולה.
פתאום נפתחו לו העיניים להגיד מה הוא אוהב ומה לא, ועברנו על הרעיונות מה נראה לו מתאים לסוג העסק ולאט לאט הצלחתי להבין פחות או יותר [לא לגמרי כי הוא בעצמו עוד קצת מגמגם בזה] מה הכיוון.
ד' יעזור שאמצא לו משהו מתאים ואם לא, הוא אמר שיש לו משווק שיעזור.
לא איכפת לי שהמשווק שלו יעשה לו, העיקר שיהיה מרוצה.

• הוסף לסימניות
תמנה שלחתי לך למייל את שאלון המיקוד ללקוחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה