כללי לקוח (גבר)מבני ברק רוצה שמות של גרפיקאים שמתמצאים טוב בקוים

• הוסף לסימניות
פנה אלי לקוח שמתכנן רהיטים, מחיצות וכדו' שהוא מעוניין בשמות של גרפיקאים שיודעים לעבוד בקוים(כרגע לא משנה התוכנה כי אני מאמינה שאח"כ אפשר להמיר)מדובר בסלסולים עיטורים וכדו' אח"כ הוא שולח את זה לחיתוך לייזר(לא אצלי אני רק מסייעת לו)
הוא ירצה לשבת אם הגרפיקאי ולתת הוראות ולשנות וכו' וכו' לא מדובר על עבודה להרגע אלא שיהיה לו מאגר
אם מישהוא מעוניין ניתן לרשום פה או באישי פרטים

• הוסף לסימניות
האם מדובר בגברים בלבד, או שגם נשים יכולות לבצע את העבודה?

• הוסף לסימניות
שימו לב:
נכתב ע"י חדוה;930201:
הוא ירצה לשבת אם הגרפיקאי ולתת הוראות ולשנות וכו' וכו'

לשבת!
ז"א לעבוד יחד!
לפני שאתם שולחים פרטים שימו לב גם על הצד הזה.

• הוסף לסימניות
הבנתי שהוא רוצה לשבת ולהעיר הערות ולתקן לידו(כך הוא התרגל, רק עד היום הוא נסע מרחק גדול והסברתי לו שאפשר למצוא גרפיקאי ברחוב ממולו ורק לשלוח קובץ מוכן למפעל לחיתוך והוא התלהב מהרעיון)בקיצור עדיף גרפיקאי גבר, אני רק מתווכת מי שמעוניין - ישלח ואני אעביר אין לי שום קשר לענין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה