כללי לקוח לא משלם

• הוסף לסימניות
אני ינצל את הבמה הזאת לסיפור קטן משלי,
חברה שלי עוד מימי לימודי העיצוב התקשרה אלי הסטרית שבוע לפני החתונה שלי שיש לה התחייבות קבועה לעסק מסוים למודעה כל שבוע והמחשב שלה בתיקון וכו' אם אני יכולה לעשות לה את הטובה הזאת והיא משלמת לי מיד 130 ש"ח
האמת היא שלא היה לי סבלנות אבל הרגשתי שזו תהיה הקלה גדולה מאד עבורה ועשיתי את זה. שבוע אחר כך - שלושה ימים לפני החתונה (!!!!) היא מתקשרת אלי שוב (מאיפה האומץ?!) ואומרת לי שהמחשב עוד לא אצלה היא מבקשת שאני יעשה לה כמה שינויים קטנים במודעה והיא מבקשת ממני כי אצלי כבר נמצאים החומרים והיאלאתצליח לשלוח לעוד אחתוכו' בקיצור - התחננה על נפשה, ועשיתי לה את זה (פרייריות היה הצד החזק לי :eek:)

עברו מאד למעלה משנתיים, ואת ה260 ש"ח העלובים הללו עוד לא זכיתי לראות מקרוב...
היא קבלה מיילים, הודעת באישי (היא חברה פעילה פה בפורום)
לקחתי גם מכרה שלי שתשמש כמזכירה לעניינים הללו, והיא התקשרה אליה כמה פעמים. אפס - - -

• הוסף לסימניות
נרה לי שבמקרים כאלו אם מבהירים לבנ"א שזה גזל ממש ועד כמה שידוע לי אדם בשביל גזל שלא החזיר מתגלגל לעולם חזרה וכו'...)
אז זה מרתיע כי זה לא רק 'לא משלם' אלא זה גזל כפשוטו.
נראה לי רב הלקוחות שמרי תו"מ בעיקר לא רוצים להימנות על חבורת הגנבים, צריך רק להסביר להם שזה מה שהם גורמים לעצמם.
בעדינות כמובן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1303550:
אני ינצל את הבמה הזאת לסיפור קטן משלי,
חברה שלי עוד מימי לימודי העיצוב התקשרה אלי הסטרית שבוע לפני החתונה שלי שיש לה התחייבות קבועה לעסק מסוים למודעה כל שבוע והמחשב שלה בתיקון וכו' אם אני יכולה לעשות לה את הטובה הזאת והיא משלמת לי מיד 130 ש"ח
האמת היא שלא היה לי סבלנות אבל הרגשתי שזו תהיה הקלה גדולה מאד עבורה ועשיתי את זה. שבוע אחר כך - שלושה ימים לפני החתונה (!!!!) היא מתקשרת אלי שוב (מאיפה האומץ?!) ואומרת לי שהמחשב עוד לא אצלה היא מבקשת שאני יעשה לה כמה שינויים קטנים במודעה והיא מבקשת ממני כי אצלי כבר נמצאים החומרים והיאלאתצליח לשלוח לעוד אחתוכו' בקיצור - התחננה על נפשה, ועשיתי לה את זה (פרייריות היה הצד החזק לי :eek:)

עברו מאד למעלה משנתיים, ואת ה260 ש"ח העלובים הללו עוד לא זכיתי לראות מקרוב...
היא קבלה מיילים, הודעת באישי (היא חברה פעילה פה בפורום)
לקחתי גם מכרה שלי שתשמש כמזכירה לעניינים הללו, והיא התקשרה אליה כמה פעמים. אפס - - -
גם אצלי מדובר על סכום כזה בערך
זה לא הרבה אז למה להתחמק????
מה כזה קשה להוציא כזה סכום למעלה מחצי שנה? באמת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה