כללי לקוח נודניק - מה עושים?

• הוסף לסימניות
אם היה לכם לקוח מאד נודניק, אבל מאדדדד, משהו לא רגיל.
בסיעתא דשמיא אחרי גלגולי גלגולים של עיצובים גמרתם לעצב לו מוצר מסוים.
יש לכם עיצובים נוספים שכבר תמחרתם אותם.
אבל - - המחיר לא ריאלי לכמות הנדנודים.
מה הייתם עושים?
מעזיבים את הלקוח? מעלים מחיר?

מאת הגרפיקאית שנמאס לה.

• הוסף לסימניות
אם הוא לקוח כבד, שווה לשמר אותו, להציב לו תנאים ברורים ולהעלות מחירים
אם זה לקוח קטן-בינוני שווה לשחררו...
שקט נפשי..

• הוסף לסימניות
עלה לי רעיון מעולה!
אני אתן לו מחיר רגיל לעבודה
ותיקונים רק לפי שעה.
זה יחסוך לי הרבה...

• הוסף לסימניות
מחיר ראשוני כמובן,
ותיקונים ממש לא לפי שעה!!!
לפי רמת התיקון,
תיידעי אותו שתיקונים נוספים יכולים לייקר באחוזים, תלוי לפי התיקון.... יש תיקון שיעלה עוד 10% ויש תיקון שיכול לעלו עוד 40% לדוג'...
ככה הוא גם יבין שלא שווה ליהיות נודניק.... זה יגרום לו ליהיות מסודר יותר, לרכז את כל התידונים בפעם אחת או פעמיים, ואם לא - הוא המפסיד....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא נראה לי הוגן לקחת לפי התיקון.
פשוט שידע שלתיקונים שלו יש מונה של זמן, רוצה תיקונים תשלם, לא רוצה תלך למשהו אחר.
אני בד''כ נותנת תיקונים ללא הגבלה, אבל כאן זה כבר עבר מזמן את גבול הסביר, זה סגנון של לקוח שרוצה לעבוד איתך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה