כללי לקוח נוסף לפרויקט מוכן

• הוסף לסימניות
כמעצבים גרפיים, בעלי זכויות יוצרים על העיצוב, רציתי להעלות דיון
כמה אחוזים יש לגבות מלקוח שמבקש להשתמש בעיצוב מוכן (בשינוי לוגו)
שכבר שולם לנו עליו מחיר מלא ע"י הלקוח הראשון? (או שאין לגבות על כך)
מיותר לציין שיש אישור מהלקוח הראשון.
אני לא פונה לגרפיקאים מתחילים שמעונינים בדרך זו לפרסם את עצמם
אלא מעצבים עם ותק שצריכים הכרעה בתחום.

אין כאן המקום להתדיין עצם הרעיון והתאמה ובריף לכל לקוח
קחו לדוגמא דברים נטרלים כגון: מבצע לבי"ס וכד'

זכור לי שבעבר הרחוק מאוד היו אשכולות בנידון,
רק שאני לא מוצאת אותם.

• הוסף לסימניות
הייתי לוקחת סכום סמלי, מחיר התיקונים ועוד קצת.
(בדיוק ביקש ממני לקוח משהו כזה על בסיס עבודה ישנה, אמנם בסוף לא היה לי מה שהוא רצה, אבל כך תכננתי לתמחר)

• הוסף לסימניות
פשוט מעליב אותי לשמוע בכלל שאלה כזאת...

• הוסף לסימניות
מה השאלה בכלל? אם יצרתי משהו והוא יפה אני לא יכול לדרוש את אותו מחיר?!
שקונים אלמנטים המחיר משתנה למרות שמכרו את זה כבר למאות אנשים?
לקחת מחיר מלא בבקשה...

• הוסף לסימניות
קצת לא פייר לקחת פחות מהראשון (רק זמן תיקונים ועוד קצת)
הראשון הגיע מהמלצות תיק עבודות חשב,תיקן, הגיה, הכווין, הראה לאשתו שינה לפי הטעם של אחותה
שילם מחיר מלא כולל תיקונים נוספים
מגיע מישהו אומר וואלה יפה כמה?
שליש מחיר, למה?

• הוסף לסימניות
יש מושג לגבי השכרת שמלות כלה, שחברת ההשכרה תופרים לפי הזמנה והמזמין משלם מחיר יותר יקר מהשכרה רגילה. אולי גם כאן. ישנו עיצוב שנתפר במיוחד ללקוח מסוים. זה לא כמו עבודה שעושים באופן כללי. (והמחיר הוא גבוה בהתאם). ולכן אבין שללקוחות הבאים העבודה תתומחר בהתאם.
(כמו שלקנות אלמנט בדר"כ יותר זול מאשר שייצרו לך במיוחד).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה