נכתב ע"י רמה פלוס;1172457:דנו בזה המון בפורום, ומסקנה אחת - על קובץ פתוח משלמים המון!
נכתב ע"י משה2013;1173977:גם אם הייתי נותן הייתי משטח שכבות ככל האפשר ע"מ שלא ישתמש עם העיצוב שלי לדברים אחרים שלא שילם עבורם
נכתב ע"י נ פלוס;1174213:תמיד אני נתקלת בזה..... איך בדיוק עושים את זה?
כי גם קובץ PDF שאני נותנת ללקוח זה בעצם קובץ פתוח, ואם הוא פותח את זה על AI זה קובץ פתוח!! מה עושים??
(לסגור קודם על JPG מוריד מהאיכות שלו, אז מה כן?)
תודה!!
נכתב ע"י חיטובים;1174066:כמו שנגר לא נותן את המשור עם השולחן, כך גרפיקאי לא נותן קובץ מקורי עם ה-PDF או ה-JPG. הקובץ המקורי הוא כלי העבודה של הגרפיקאי.
ואם הלקוח רוצה את המשור - שישלם עליו בנפרד.
עדי רביד אמר לי שהמחיר המקובל הוא תוספת 50 עד 100 אחוז.
נכתב ע"י אברהם;1174250:משטחים את הPDF.
נכתב ע"י נ פלוס;1174213:תמיד אני נתקלת בזה..... איך בדיוק עושים את זה?
כי גם קובץ PDF שאני נותנת ללקוח זה בעצם קובץ פתוח, ואם הוא פותח את זה על AI זה קובץ פתוח!! מה עושים??
(לסגור קודם על JPG מוריד מהאיכות שלו, אז מה כן?)
תודה!!
נכתב ע"י ari;1174388:מה זאת אומרת?
נכתב ע"י אברהם;1174250:משטחים את הPDF.
נכתב ע"י תמנתי;1174475:זה לא ממש קובץ פתוח באילוסטרייטור. אפשר אולי להזיז אוביקטים אבל לא ממש לעבוד על האפקטים שלהם אם סוגרים את זה לדפוס בלי אפשרויות עריכה
נכתב ע"י נ פלוס;1174534:איך עושים את זה? אפשר הסבר מדוייק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים