כללי לקוח רושם לי

• הוסף לסימניות
אני מעוניין באיזו עבודה, תתקשרי אלי לשמוע מה.
האם אני אמורה להתקשר ללקוח לשמוע מה הוא מזמין או שאם הוא רוצה משהו שיתקשר אלי בעצמו להגיד מה הוא רוצה? אני שואלת האם זה מקובל או לא (אז אל תתחילו לחנך אותי...;)

• הוסף לסימניות
יש כאלו שקשה להם להתנסח בכתב.
ובמידה מסויימת עדיף לך להתקשר-כשנח לך, ולא שהוא יתקשר אליך בזמנים לא נוחים.

• הוסף לסימניות
תלוי מי הלקוח... מה סוגו- לכאורה לא הייתי עושה את זה, אבל יש בודדים שאליהם כן.

• הוסף לסימניות
למה לא?
אני תמיד מתקשרת ללקוח, גם אם הוא פירט הכל במייל ועוברת שוב על הפרטים, מנסה להבין / להרגיש את הסגנון המבוקש.

• הוסף לסימניות
כן, אבל זה את מעצמך, פה זה הוא שדורש ממני להתקשר אליו

• הוסף לסימניות
יש כאלה לקוחות (אסרטיביים ובעלי בטחון עצמי בד"כ:))
אני מבינה אותך, ההרגשה נחיתית משהו.... אבל אם תתקשרי ותדברי בטון ברור ובוטח תחזירי לעצמך את הכבוד האבוד:)

• הוסף לסימניות
אם הוא בנאדם כשר למה לא, בשביל עבודה צריך גם להתבזות.

• הוסף לסימניות
נראה לך באמת שזה בזיון ? הסבירי לי בבקשה למה.
הרי בס"ה יש כאן ב"ה לקוח שמבקש עבודה ממך. היינו, שאת רוכבת על הסוס והוא צריך להגיע אלייך.
נראה לי שלשבת בבית ולהתקשר לאנשים ולהציע 'אולי בבקשה קחו ממני עבדוה ותשלמו' (לאו דוקא בנוסח הזה...) זה מבייש יותר.
אני כן הייתי עושה בירור למה הייתה כוונתו.

בכל אופן ב ה צ ל ח ה.

• הוסף לסימניות
אם זה מישהו שאת מכירה הייתי מתקשרת. אם זה סתם פלוני אלמוני ששלח לך מייל הייתי מבקשת ממנו יותר פרטים.

• הוסף לסימניות
זה נראה קצת שהוא מרגיש הבוס, ולא הלקוח...
לא אוהבת כאלה, אבל מה לעשות, אלו החיים...

• הוסף לסימניות
התחושות והפרשנויות הם בראש שלך, לא במציאות.

המציאות היא כמו שכתבת. הלקוח צריך ממך עבודה, והוא רוצה לשוחח על העבודה בטלפון. והוא מבקש ממך ליזום אליו את השיחה. זה הכל.

מעבר לכך, "הוא מרגיש למעלה" "זה כאילו הוא הבוס" וכל מיני דברים כאלה, זה פרשנות שלך, שיתכן (וכפי הנראה זה אכן כך), אין כל קשר בין זה לבין המציאות.

פשוט תתקשרי, ותשאלי אותו לרצונו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2104270:
התחושות והפרשנויות הם בראש שלך, לא במציאות.

המציאות היא כמו שכתבת. הלקוח צריך ממך עבודה, והוא רוצה לשוחח על העבודה בטלפון. והוא מבקש ממך ליזום אליו את השיחה. זה הכל.

מעבר לכך, "הוא מרגיש למעלה" "זה כאילו הוא הבוס" וכל מיני דברים כאלה, זה פרשנות שלך, שיתכן (וכפי הנראה זה אכן כך), אין כל קשר בין זה לבין המציאות.

פשוט תתקשרי, ותשאלי אותו לרצונו.

כ"כ מדויק.

לפעמים אלו דווקא לקוחות עדינים שמעדיפים שתחזרי אליהם בזמן שנח לך ולא כשאת באמצע .עבודה אחרת למשל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולחנית;2103935:
אני שואלת האם זה מקובל או לא

זה נקרא "שירות לקוחות." לא כל-כך מקובל בארץ.

• הוסף לסימניות
מצטרפת ל-3 שמעלי
לא מספיק ברור לי איך הגעתם למסקנה שהוא מרגיש "בוס" או משהו כזה
הוא מעוניין בשירותיך, יצר קשר במייל, תחזרי אליו, תתני שירות!

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה