לקוח שקרא לי ל3 שעות הסרטה, ו...

• הוסף לסימניות
לקוח הזמין אותי להסרטה של 3 שעות,
בתום שעה וחצי 'נגמרו לו המוסרטים' (ראיינתי אנשים שהיו איתו בקבוצה)
ונשלחתי הביתה.
מי אמור לשאת בשעה וחצי שבסוף לא הסרטתי?
(לא הייתי יוצאת להסרטה במרחק נסיעה שכזה - רק לשעה וחצי!)
תודה לעוזרים!!!

• הוסף לסימניות
אם סגרתם על 3 שעות צריך שללם 3 שעות לא?

• הוסף לסימניות
אם סוגרים מראש על שלוש לשעות והלקוח יודע* זאת- הוא חייב לשלם.
*בד"כ לקוחות לוקחים ש"יהיה זמן" בשפע, וחושבים שמשלמים לפי הזמן המצולם, אך אם לוקחים מחיר גלובלי, [מראש לשלוש שעות- במקרה הנ"ל]- הוא חייב לשלם אותן, למרות שבמקרים מסויימים הייתי באה לקראת, אך אם זה באמת מרחק נסיעה שלא שווה היה לך לנסוע בשביל שעה וחצי- הוא משלם על הזמן הקבוע מראש- שלוש שעות.

• הוסף לסימניות
סגרנו מראש על תשלום לפי שעה, ל-3 שעות.
(הוא אמר לי באזישהו שלב, "אולי קצת פחות מ3... אבל זה היה בדרך אגב,
סיכמנו מ10 עד 1!)

• הוסף לסימניות
יופי אז שישלם כמו שסיכמת. לא לוותר!
תסביר לו את המרחק והנסיעה וכו' ותדרוש בצורה יפה
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
עכשיו אני באמת מבינה למה צלמים לא לוקחים לי לפי שעות אלא מסכמים על יום צילום או אולי חצי יום צילום זה האופציות. אז סתם עיצה שכדאי לקחת ולסכם בצורה כזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה