כללי לקוח שרוצה רק פונטים חינמיים

• הוסף לסימניות
מה עושים עם לקוח שרוצה שאשתמש בפונטים חינמיים לעימוד קונטרס?

• הוסף לסימניות
גוטמן, יש להם כמה נחמדים.

• הוסף לסימניות
מה אכפת לו באיזה פונטים את משתמשת ?

• הוסף לסימניות
אני יכולה לנחש איזה פונטים הוא אוהב...
גם לי יש לקוח כזה.

בכל אופן, משתמשים בפונט החינמי אבל מעבדים אותו קצת, ז"א מסדרים רווחים, מְצֵרִים קצת את הפונט וכדו' - שהטיפוגרפיה תראה טוב יותר.
במקביל - מביאים לו דוגמא עם פונטים לא חינמיים אבל הכי דומים שיש לחינמיים שהוא אוהב - ונותנים לו את שתי הדוגמאות לבחור...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גוטמן זה בכלל לא חינמי! זה מגיע עם וורד, או אם ווינדוס (לא זכור לי בדיוק) אבל זה רק בגלל שמיקרוסופט רכש את הרשיון לשימוש בהם. מי שלא רכש את התוכנה עמה הם מגיעים, אינו רשאי להשתמש בהם. זה לא נקרא חינמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1492106:
גוטמן זה בכלל לא חינמי! זה מגיע עם וורד, או אם ווינדוס (לא זכור לי בדיוק) אבל זה רק בגלל שמיקרוסופט רכש את הרשיון לשימוש בהם. מי שלא רכש את התוכנה עמה הם מגיעים, אינו רשאי להשתמש בהם. זה לא נקרא חינמי.

לא הבנתי, אם הוא מגיע עם וורד אז הוא נכלל בוורד.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, זה שאלה של תקציב? או שזה מה שהוא אוהב?
אם זה תקציב - יותר זול יהיה לעמד לו עם פונטים שקנית - זה יקח לך פחות זמן ותן לו להרגיש שעשית לו מבצע של פעם בחיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosil;1492127:
לא הבנתי, זה שאלה של תקציב? או שזה מה שהוא אוהב?
אם זה תקציב - יותר זול יהיה לעמד לו עם פונטים שקנית - זה יקח לך פחות זמן ותן לו להרגיש שעשית לו מבצע של פעם בחיים...

ממש לא ענין של תקציב.
הוא רוצה את הפונטים האלה כי פשוט אהב אותם
אני מבחינתי ודאי מעדיפה להשתמש בפונטים חוקיים.
אני בכלל לא משתמשת באחרים!!!

לא שמעתי שעושים מחיר זול יותר לפונט חינמי, זה נשמע ממש לא מקצועי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה