כללי לקוח שרצה לוגו ולקת את שתי הסקיצות, איך לתמחר?

• הוסף לסימניות
היה לי לקוח שבקש לוגו לרשת צהרניות הכנתי לו שני סקיצות
הלקוח התלהב משתיהים ואת אחד הוא לקח לכל הרשת מוסדות ואת השני ספציפי לצהרניות
מה המחיר שלקחת לו

קבצים מצורפים

• לוגו-06.png
    KB 24.6 · צפיות: 18
  • לוגו-07.png
    KB 21.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נדמה לי שזה לא שונה מ-2 לוגואים, על אף שהם די דומים - למעשה עיצבת שניים והוא קיבל שניים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, הוא הולך להשתמש בשניהם?

• הוסף לסימניות
כן, הוא הולך להשתמש בשניהם ל2 דברים דומים אך שונים ז"א אחד לכל המוסדות והשני רק לצהרוניות והוא רוצה לשלם כמו שמשלמים על לוגו אחד....

• הוסף לסימניות
צריך להסביר לו שמבצע "קנה אחד והשני חינם" אמנם מקובל בכל הנוגע לקולקציית הקיץ של רשתות האופנה השונות, אבל בתחום העיצוב מקובל לשלם מחיר מלא.

עם זאת, כמחווה של רצון טוב, תוכלי לבוא לקראתו במידה מסוימת (בסופו של דבר אני מבין שעיצבת את הלוגו האחד כחלק מהעבודה על האחר)

• הוסף לסימניות
1.5 נראה לי סביר יותר.
גם כאן, כמו במקרים רבים אחרים עדיף להיות יותר חכם מצודק.

• הוסף לסימניות
כאיש מקצוע-עליך לקבל מהלקוח את מלוא הסכום על כל לוגו בנפרד-ללא התייחסות להסטוריה,
אך אם תבחר להתייחס להסטורית-העבודה שלך ! תצליח להתחשב בלקוח ולקבל את הסכום שנראה לך !(אולי לעגל או משהו בסגנון).
בהצלחה-עבודה יפה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, אני מזדהה עם הרשל'ה, כך הייתי עושה , חבל לפעמים לאבד לקוח בשביל להיות צודק, לפעמים עדיף לשמור על לקוח ולא... ובמיוחד אם הוא משלם כמו שמגיע על לוגו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה