לקחתם משכנתא לאחרונה? האם נעזתם ביעוץ?

• הוסף לסימניות
אנו בפרשת דרכים של לקיחת משכנתא בסך 270 אלף ש"ח.
ומאד מתלבטים על סוג המשכנתא, על סוג הבנק, ועל יעוץ משכנתא.......

האם משהו התיעץ לאחרונה עם סוגי יועצי המשכנתא כמו "משקלתא" וכדו'..
האם באמת הם משיגים דילים שלקוח קטן לא משיג????
הייתם מרוצים?
איזה יועץ לקחתם?
איזה בנק נתן לכם ריבית נמוכה ביותר???

אנא מי שכבר היה בתסריט זה אולי תאלפו אותנו בינה......................
כל עזרה ויעוץ יתקבלו בברכה!

ניתן גם באישי.
תודות מראש!!!

• הוסף לסימניות
לא לקחתי משכנתא, ומקווה גם לא לקחת,
אבל מהכרות עם אחד מיועצי משכנתא, שאמר לי בפה מלא שאנשים זה עם מטומטם, מוכנים לשלם הרבה כסף, על מנת להמנע מלמלא מלא טפסים, הבנתי את הרעיון.
אם יש לך זמן וכח, מעבר בין הבנקים, ולקיחת הצעות למשכנתאות, ייתן לך בדיוק את מה שיועצי המשכנתאות יתנו(רובם לפחות)
אם אין לך כח לכל התהליך(שהוא אכן כאב ראש אדיר) אז כל האלו יעשו את זה בשמחה - אבל כמובן בתשלום הגון.
שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
טוב לשמוע את הצד השני

נכתב ע"י מוריה ח;952152:
לא לקחתי משכנתא, ומקווה גם לא לקחת,
אבל מהכרות עם אחד מיועצי משכנתא, שאמר לי בפה מלא שאנשים זה עם מטומטם, מוכנים לשלם הרבה כסף, על מנת להמנע מלמלא מלא טפסים, הבנתי את הרעיון.
אם יש לך זמן וכח, מעבר בין הבנקים, ולקיחת הצעות למשכנתאות, ייתן לך בדיוק את מה שיועצי המשכנתאות יתנו(רובם לפחות)
אם אין לך כח לכל התהליך(שהוא אכן כאב ראש אדיר) אז כל האלו יעשו את זה בשמחה - אבל כמובן בתשלום הגון.
שיהיה בהצלחה.

למרות שלפי דבריהם ודאי שיש להם דילים טובים כי הם מביאים לקוחות רבים לבנק שמתיחס אליהם בהתאם, כמו לקנות בסיטונאות.
לא כך?

• הוסף לסימניות
היתה לפני תקופה כתבה באחד העיתונים על כל האלו שקמים כפטריות אחרי הגשם,
ושם היה כתוב שמברור בבנקים, אין להם שום תנאים יותר טובים, והבנקים טענו שהם לא מכירים אותם כלל!
לא שאני נגד - כדי למלא טפסים, וכדי להמנע מכל התהליך הזה שווה לפעמים לשלם. זמן שווה כסף.
אבל מומלץ לברר טוב טוב לפני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;952155:
למרות שלפי דבריהם ודאי שיש להם דילים טובים כי הם מביאים לקוחות רבים לבנק שמתיחס אליהם בהתאם, כמו לקנות בסיטונאות.
לא כך?

ומה רצית שיאמרו לך? שהם גובים ארבע וחמש אלף שקל סתם?
ללקוח עם מינימום בטחון עצמי יש יכולת מיקוח טובה, ואחרי קבלת הצעת מחיר אחת הוא יכול להסתובב בין הבנקים ולנסות להשיג מחיר תחרותי יותר.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה לפני שנתיים בערך- פניתי לכמה בנקים, הבאתי תלושי משכורת והמון מסמכים וביקשתי הצעות. בחרתי את ההצעה הטובה ביותר ובסוף--- לא לקחתי כי לא הייתי צריכה...
אבל יש הבדלים בין הבנקים וזה אכן חור קטן בראש...

• הוסף לסימניות
לא נכון בכלל! כנראה תלוי מה ומי
לקחנו ייעוץ שנלחם בשבילנו לקבל את התנאים הטובים ביותר, היה שווה כל שקל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;952182:
אני עשיתי את זה לפני שנתיים בערך- פניתי לכמה בנקים, הבאתי תלושי משכורת והמון מסמכים וביקשתי הצעות. בחרתי את ההצעה הטובה ביותר ובסוף--- לא לקחתי כי לא הייתי צריכה...
אבל יש הבדלים בין הבנקים וזה אכן חור קטן בראש...

אשרייך!
ולמה שלא תשתפי אותנו במה שהעלית בחכתך?

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על "פתרונות משכנתא" שעובדת עם כל הבנקים,
ומתאימה לך אישית משכנתא שתענה בדיוק על הדרישות....
ועושה את העבודה עד הסוף!!!
מנסיון שלי ושל עוד עשרות לקוחות מרוצים (ולא אין לי אחוזים....)
טלפון: 052-7649978
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לפני כחמש שנים לקחנו משכנתא.
לא הייתי קוראת כאב ראש לבירורים, כמו שלא הייתי מצמידה את הביטוי למי שמבררת על פאה לדוגמה.
לא נעזרנו בשום יועץ. כן הפעלנו את הראש.
ישבנו עם פקידת המשכנתאות, חקרנו, הבנו לעומק, ובחרנו את המסלול המוצלח ביותר.

אחותי לקחה לפני כשנתיים יועץ משכנתאות, ו... היא עוד לא יצאה מזה. עבדה יותר ממנו וגם שלמה לו כסף.

גם בעניין הטפסים- זה לא כ"כ הרבה כמו שעושים מזה.
מגוחך לשלם ליועץ, בשביל להימנע מכמה חתימות.

שיהיה בהצלחה
והעיקר- יישוב טוב!

• הוסף לסימניות
חוץ מהקטע של הבלבולי ראש עם הטפסים עו''ד והכל,
יש גם את הקטע של להתאים את המשכנתא אישית,
וזה יכול לעשות רק יועץ משכנתאות שמכיר היטב את התנאים בכל הבנקים
ויודע מה מתאים לך לפי ההכנסות שלך וכדו'.
ויש לו קשרים בבנקים ומשתלם להם לבוא לקראתו - ז"א לקראתך
ושוב, מנסיון אישי - מומלץ בחום!
מה שיישאר לך לעשות זה לחתום על המשכנתא.....

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי שווה לברר על יועצים ידועים מנסיון שהיה לנו במוסד גדול מאוד כלשהו (בענין רכב אמנם ולא בית) בדקנו הלואה מהבנק ולמרות היותנו לקוחות עסקיים מאוד גדולים ההנחה שחברת הרכב הציעה היתה שווה יותר מההנחה והתנאים שהבנק הציע- לתשומת לב. לא בטוח שזה מקרים שווים אבל לדעתי שווה בדיקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוניט;952197:
מנסיון שלי ושל עוד עשרות לקוחות מרוצים (ולא אין לי אחוזים....)

איך את מכירה את עשרות הלקוחות המרוצים? מהפרסומת?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ולענין-
צריך להיות עם ראש ולהבין את כל המספרים וההשוואות בין הבנקים - מה שלא מתאים לכולם,
וגם לוקח הרבה זמן - פגישה עם כל בנק... בדיקה... השוואה... לחזור כדי לקבל תוצאות טובות יותר וכו'
את כל המהלך הזה אמור לחסוך- יועץ משכנתאות טוב.
אבל בתנאי שהוא באמת טוב ולא סתם עוד אחד שרוצה להרוויח.
ודרך אגב זה מקצוע שיש בו כסף, ולכן הרבה רוצים לעבוד בו.

בכל עניין בחיים אפשר לעשות "עשה זאת בעצמך" רק חשוב לוודא שיש לנו את היכולת האישית / הפיזית / הטכנית לביצוע.

• הוסף לסימניות
אם כבר מתלבטים.........
מי שכן לקח/ה תנו שמות של יועצים שנוכל להתחיל לברר על יכולותיהם.
ומי שכן לקח/ה לבד ללא יעוץ (רק סבב אישי) איזה בנק היה מתאים לכם ביותר?

ושוב תודות על כל התגובות בכללי ובאישי.

• הוסף לסימניות
כמה קרובי משפחה שלי עשו אצל מימונקל - הרץ בירושלים, והיו מאד מרוצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה