לקחת ילדים לחתונה משפחתית?

• הוסף לסימניות
בן דודי מתחתן בעז"ה.
יש לנו דילמה...
האם להביא ילדים? (חבורה מגיל 11 ומטה)
בעלי לא שש. אבל המשפחה מעט לוחצת.
ןאם מביאים רק חלק-מתחילים הוויכוחים...(למה היא-הוא ולא אני???)
הייתי מפצלת אך אין חתונות נוספות באופק כעת.
הבו עצה...:confused:

• הוסף לסימניות
משאירים את מי שאפשר לפצות אותו בהכל ב-2.
לוקחים את מי שלא ינדנד.
ואת השאר....? (כמה נשארו?)

• הוסף לסימניות
מביאים אותם לפני החופה, מגנדרים ומצלמים יפה ואח"כ שולחים את מי שנודניק עם בייבי-סיטר הביתה...

• הוסף לסימניות
עד גיל 3 להשאיר בבית, 3-5 לפי הבגרות של הילד הספציפי, מעל גיל 5 חויה לילד ולך...אגב, אם תהיי שלמה עם החלטך להשאיר, גם הילדים הנשארים והמפוצים ישלימו איתה!

• הוסף לסימניות
מנסיון ובדיקה: מגיל 6-7 ומעלה ייהנו מאד, משש ומטה, אל תקחי. הם אחר כך לא זוכרים ואת- לא שוכחת...

• הוסף לסימניות
לצערי, אני לא ממליץ בכלל להשאיר ילדים אחרי החופה, התזמורות של ימינו שמים ווליום גבוהה, וזה יכול לפגוע בשמיעה של הרך הנולד... ובתור צלם אני רואה הרבה פעמים בריקודים (אני לא אכליל פה רשימה שחורה של ישיבות מועדות לנושא...) שהבחורים רוקדים בפראות ולא מסתכלים מימינם ומשמאלם והם לא פעם דורכים ומרסקים ילד תחת רגליהם, ועד שהם קולטים ומפסיקים כבר 10 בחורים נופלים על הילד המסכן שרק נותר לו לבכות ולחפש את אמא שלו שלא מבינה מה עבר עליו, מיותר לציין שאין בנמצא את הבחור האחראי שיתן יד לילד ויחפש את האמא שלו, זה יכול לקרוא אבל זה נדיר. בכל אופן הרעיון ברור שזה לא מומלץ בכלל ואם כבר לוקחים, אז לשים לילד אטמי אוזניים, (כ2 שקל בבית מרקחת) זה מוריד 30DB שזה כבר עושה את הרעש ליותר סביל, זה פותר חלק מהבעיות באולם

• הוסף לסימניות
טוב...בסוף לבנות הגדולות יש חוג שחיה באותו יום והן שבות מאוחר אז לגביהן זה לא אקטואלי.
עם השאר-נראה כבר...
תודה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה