לקט ירקות קפואים

• הוסף לסימניות
קניתי לקט ירקות קפואים (אפונה, גזר, תירס, שעועית) ע"מ להקל קצת על החיים...
יש לכן מתכונים טובים לתוספות שאפשר להכין מזה? לא מרקים.
והאם זה צריך להיות מופשר כשמכינים את זה?

• הוסף לסימניות
פשטידת ירקות
מתכון מהיר קל וטעים

רכיבים: חבילת לקט ירקות 800 גר
4 ביצים
4 כפות קמח תופח
4 כפות מיונז
כף אבקת מרק
מעט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את הביצים, הקמח, המיונז, אבקת המרק והמלח ולאחר מכן מוספים את הירקות.
שופכים לתבנית משומנת ואופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות עד שסכין/קיסם שננעץ במרכז הפשטידה יוצא נקי.

• הוסף לסימניות
אני מטגנת בצל, מוסיפה עיגולי בטטות ו/או תפוחי אדמה ומבשלת במעט נוזלים. תיבול לפי הטעם- החל מפלפל שחור מלח ופפריקה, עבור לאבקת מרק, אבקת שום, כורכום לסגנון מזרחי, רוטב צ'ילי ועוד.

אפשר להכין אטריות דקות בסיר נפרד, לסנן אותן מנוזלים וכשהלקט מבושל לערבב אותו עם האטריות. טעים מאד!

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה אם מישהו פה היה עוזר לי...
קניתי חבילה כי זה היה נראה לי מעניין
ואין לי מה לעשות עם זה...

• הוסף לסימניות
אמור לרוץ עם בצל מטוגן ועוף, (ופילפל לבן, מלח,קצת כורכום ומרק עוף)
יוצא מאאד טעים!

• הוסף לסימניות
רק בזהירות איתם!!!!
לבדוק אותם אחד אחד, ולא לשפוך בבת אחת לסיר...:eek:
(לא רוצה להגעיל, אבל יום אחד חמותי מצאה שם לא פחות ולא יותר.....חילזון!חילזון אמיתי!!!!)

• הוסף לסימניות
בזהירות עם הכל !!!
גם מה שלא חושבים ....

מצאתי תולעת באורז כי טוב
תולעים רבות בפסטה
תולעת בעגבניה יפה ממש!
זבובים בתבלין פפריקה אדומה קופסא סגורה
נמלים בלחם פרוס

והכל נקנה בסופרים לא במכולות ישנות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה