נכתב ע"י dg;722840:המחיר הממוצע להקלדה עומד על 8 ש"ח ל10000 תוים - כולל רוחים.
מחיר של 50 ש"ח הינו מופקע לחלוטין
נכתב ע"י יוגב ברדה;722833:תלוי בכמות החומר, לכמות כזו - בין 4 ל5 שקלים ל-1000 תוים, דהיינו כ-50 שקלים להכל.
נכתב ע"י מור100;722957:אכן כך מקובל. זה התחיל בדולר ל1000 הקשות, רק מה, הדולר היה אז 4.5 - 4.7. שהדולר ירד ל 4 יש שנשארו בזה, ואז עברו לשקלים, כך שלא תמצא בפחות מ4 ל1000. עם זאת, כיום המחיר עלה, ועומד על איזור 4.5 ל1000.
נכתב ע"י dg;722840:המחיר הממוצע להקלדה עומד על 8 ש"ח ל10000 תוים - כולל רוחים.
מחיר של 50 ש"ח הינו מופקע לחלוטין
כנ"ל.נכתב ע"י פרסומון;722963:המחיר שאני מכיר הינו 3.5 ש"ח לאלף תווים.
צודקים, אנחנו עוד מימי הדולרים...נכתב ע"י האורות;722961:אתה אולי אולי מתכוין ל8 דולר, והעדכון הוא בזמן שהדולר היה על 5....
יקר מאד.נכתב ע"י מש;724518:אני לא מבינה איך אתם עובדים על מחיר כ"כ זול, אני לוקחת 6 ש"ח ל1000 תוים-
ומי שלא רוצה- אז לא... פחות מזה זה לא משתלם לי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //