עזרה לקמפיין התרומות עבור הנעדר קליינרמן דרוש/ה מתנדב/ת לתרגום מקצועי לאנגלית

• הוסף לסימניות
דרוש/ה מתנדב/ת לתרגום מקצועי לאנגלית של:
  • שם הקמפיין
  • אודות הקמפיין
  • והטקסטים של הבאנרים
מי מוכנ/ה להושיט יד ולקחת את זה על עצמו/ה?
זו תהיה זכות עצומה!

כאן זו הזדמנות נוספת להכיר טובה
למתנדבות שכבר תרמו תרומות מקצועיות לקמפיין גיוס הכספים:

ובכללן @לללי שתרמה כתיבת קופי משובחת!
@Studio Grafix שתרמה עיצוב מודעת הנעדר הראשונה!
@-אפרת- שתרמה עריכת וידיאו מקצועית!

תזכו למצוות!
בשם @חיוך

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הקפצת בוקר!

• הוסף לסימניות
מי מכיר מתרגמ/ת עם לב חם שירצו לעזור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלחתי לאותה אחת, והיא אומרת שפנתה כבר מעצמה, אבל שאלו ברמת קורות חיים, ולא התחשק לה לפרט הכל.
מה הכוונה?
אני חושבת שאולי אני יודעת מי זאת ולא ידעתי שהיא גם מתרגמת,
אבל אני לא בטוחה שזאת היא.
תוכלי לבקש ממנה לכתוב לי במייל efomoishy ?

תזכי למצוות!

• הוסף לסימניות
עדיין צריך עוד מתרגמ/ת מקצועי/ת,
להמשך התרגום,
תזכו למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה