יש פרטנר שמוכן לעשות את העבודה....זה בדרך כלל עניין של מזל, לכן אף אחד לא נתן לך פרטים מדויקים.
מי שמסתובב הרבה בים ופוגש דייגים לפעמים יתמזל מזלו וימצא אותם עם שלל ועם מוכנות למכור.
אנחנו פעם פגשנו ביום שישי דיג שדג 2 דגי בורי ענקיים ואמר לנו שהוא צריך רק אחד לשבת אז נתן לנו את השני.
(אגב, את יודעת לטפל בדג ישר מהים? כי אם לא, לא יהיה לך מה לעשות איתו...)
אני חושב שהדייגים משתמשים ברשתות רגילות..מכל מיני רשתות
לפלט זה השלב השני...הטיפול בו שונה מלפלט דג שלם שנקנה בחנות דגים ???
נראה לי שבאמנון המצב יותר טוב נכוו?לפלט זה השלב השני...
בחנות דגים מקשקשים את הדג
וגם מוציאים לו את הקרביים
צריך להכיר טוב דג כדי לדעת איך לפתוח את הבטן בלי שהמעיים ידקרו מהסכין ויתפוצצו בפנים
זה נורא מגעיל...
אני לא מתמצאת מספיקנראה לי שבאמנון המצב יותר טוב נכוו?
תודה רבה.לפלט זה השלב השני...
בחנות דגים מקשקשים את הדג
וגם מוציאים לו את הקרביים
צריך להכיר טוב דג כדי לדעת איך לפתוח את הבטן בלי שהמעיים ידקרו מהסכין ויתפוצצו בפנים
זה נורא מגעיל...
יש פרטנר שמוכן לעשות את העבודה....
איפה פגשתם? נגיד אם אני הולכת לרדינג או לנמל יפו, או לבת ים? מה הכיוון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים