דרוש מידע לקנות את הדג ישירות מהדייג?

• הוסף לסימניות
אני שומעת הרבה שמספרים שהם קנו את הדג ישירות מהדייג בים,
כשאני מנסה לדלות פרטים הם נותנים בערך...
אשמח לקבל פרטים מלאים ממי שיודע: איפה ניתן לרכוש דג שהוצא זה עתה מהים -ישירות מהדייג, כמו שאומרים.
באיזה ימים\ חוף\ איך מגיעים

תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה בדרך כלל עניין של מזל, לכן אף אחד לא נתן לך פרטים מדויקים.
מי שמסתובב הרבה בים ופוגש דייגים לפעמים יתמזל מזלו וימצא אותם עם שלל ועם מוכנות למכור.
אנחנו פעם פגשנו ביום שישי דיג שדג 2 דגי בורי ענקיים ואמר לנו שהוא צריך רק אחד לשבת אז נתן לנו את השני.
(אגב, את יודעת לטפל בדג ישר מהים? כי אם לא, לא יהיה לך מה לעשות איתו...)

• הוסף לסימניות
זה בדרך כלל עניין של מזל, לכן אף אחד לא נתן לך פרטים מדויקים.
מי שמסתובב הרבה בים ופוגש דייגים לפעמים יתמזל מזלו וימצא אותם עם שלל ועם מוכנות למכור.
אנחנו פעם פגשנו ביום שישי דיג שדג 2 דגי בורי ענקיים ואמר לנו שהוא צריך רק אחד לשבת אז נתן לנו את השני.
(אגב, את יודעת לטפל בדג ישר מהים? כי אם לא, לא יהיה לך מה לעשות איתו...)
יש פרטנר שמוכן לעשות את העבודה....
איפה פגשתם? נגיד אם אני הולכת לרדינג או לנמל יפו, או לבת ים? מה הכיוון?

• הוסף לסימניות
אנחנו פגשנו בחוף לא מוכרז באזור הרצליה
פחות יודעת לכוון אותך, זה עניין של מזל
רק ממליצה לך לא ללכת לחוף כדי לחפש דגים, כי הסיכוי קטן
לכי לים בשביל להנות ואולי פעם תצודי דיג
או שפשוט תקני חכה

• הוסף לסימניות
זה בדרך כלל מגיע מכל מיני רשתות חברתיות שהציבור שלנו ב"ה לא כ"כ חשוף אליהם

• הוסף לסימניות
הטיפול בו שונה מלפלט דג שלם שנקנה בחנות דגים ???
לפלט זה השלב השני...
בחנות דגים מקשקשים את הדג
וגם מוציאים לו את הקרביים
צריך להכיר טוב דג כדי לדעת איך לפתוח את הבטן בלי שהמעיים ידקרו מהסכין ויתפוצצו בפנים
זה נורא מגעיל...

• הוסף לסימניות
לפלט זה השלב השני...
צריך להכיר טוב דג כדי לדעת איך לפתוח את הבטן בלי שהמעיים ידקרו מהסכין ויתפוצצו בפנים
זה נורא מגעיל...
נראה לי שבאמנון המצב יותר טוב נכוו?

• הוסף לסימניות
לפלט זה השלב השני...
זה נורא מגעיל...
תודה רבה.
נראה לי שהפעם אוותר על התענוג....:unsure::unsure:

• הוסף לסימניות
יש פרטנר שמוכן לעשות את העבודה....
איפה פגשתם? נגיד אם אני הולכת לרדינג או לנמל יפו, או לבת ים? מה הכיוון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה