דרוש מידע לקנות גנרטור פרטי ביד 2, או להתחבר לגנרטור השכונתי?

• הוסף לסימניות
@איצ'ה קו המידע אומר בקו שלו שיש כעת למכירה ביד 2 גנרטורים רבים במחירים מאוד מוזלים שאנשים קנו עקב הפאניקה ממלחמה עם חיזבאללה, וכעת עם כניסת ההפסקת אש לתוקף מוכרים את זה בזול,
אני מסתפק אם להתחבר לגנרטור השכונתי, או לקנות גנרטור פרטי מיד 2,
מה אומרים?

• הוסף לסימניות
הגנרטורים הקטנים לא אמורים לספק חשמל ליותר מ24 שעות

• הוסף לסימניות
@איצ'ה קו המידע אומר בקו שלו שיש כעת למכירה ביד 2 גנרטורים רבים במחירים מאוד מוזלים שאנשים קנו עקב הפאניקה ממלחמה עם חיזבאללה, וכעת עם כניסת ההפסקת אש לתוקף מוכרים את זה בזול,
מה אומרים?
כמובן שהוא התכוון בצחוק, אם כי ייתכן שיש בודדים שאכן מוכרים.
אני לא מכיר מישהו שקנה, ואלה שכן קנו זה אנשים שיש להם פאניקה, כך שיש עוד ממה לחשוש...

• הוסף לסימניות
מה אומרים?
גנרטור מזהם. ואם זה אצלך אז כל העשן ישר לתוך הבית.
יש לך כאב ראש לטפל בזה כל הזמן.
מצד שני יש לך שליטה על זה.
ואולי לפעמים זה קצת יותר מוזל.

• הוסף לסימניות
גנרטור מזהם. ואם זה אצלך אז כל העשן ישר לתוך הבית.
יש לך כאב ראש לטפל בזה כל הזמן.
מצד שני יש לך שליטה על זה.
ואולי לפעמים זה קצת יותר מוזל.
לא לשכוח שהיה חייל שמת בעזה מעשן של גנרטור

• הוסף לסימניות
גנרטור מצריך טיפול אם יודעים לטפל בזה לבד ויש מקום שהרעש לא מפריע זה יכול להיות אופצייה
אם אתם רוצים יותר זול מגנרטור שכונתי תבדקו מצברים בדרך כלל זה יוצא יותר זול אבל גם זה צריך למלא מים פעם בתקופה ואם יש 3 ימים צריך קצת לחשבן

• הוסף לסימניות
אתה כנראה לא מכיר את כל הסוגים, יש כאלה בלי שום צורך לגעת בהם גם לא למלאות מים אני חושב קוראים לזה ג’ל
יש גם בלי למלא מים אבל זה יותר יקר ואני לא בטוח שזה יוצא יותר זול מגנרטור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה