מאחל להם שייראו רק דברים משמחיםזה תלוי גם בסביבה.
ההורים שלי גרים בקומה שנייה אבל ליד עצים גבוהים וכל הזמן נכנסים מקקים ויונים.
אני גרה בקרקע ואין כמעט ג'וקים (וכשבאים לפעמים- חגיגה שלימה לילדים לינצ'ים, לוויות המוניות... קיצר תעסוקה![]()
זה כבר בעיה אחרת המצויה בחצר לא מטופחת, בחורף גדלים עשבי בר, בקיץ הם הופכים לקוצים וזה עלול להיות חממה לנחשים.לטאות נחשים ושאר מיני בישין
אכן כן.יש יותר סיכוי לחתולים (תלוי בכמה גורמים).
לגבי נמלים ומקקים, המקסימום הוא הדברה מקצועית בתחילת הקיץ ואחר כך אין זכר (לפחות) לשנה שלמה.
מניסיון, צריך לדאוג שבחצר לא יהיה "הזמנה לחתולים" כמו שאריות אוכל (בעיקר בשרי, מנגל בכלל מזמין חתולים), לדאוג שכל הכניסות לחצר יהיו סגורים (במידת האפשר).חתולים זאת צרה הזויה, שאין איך להתפטר ממנה.
חשבתי על הדברה, אבל מה שהבנתי זה שעל ידי הדברה המקקים פשוט ימותו בחצר שלי, אבל זה לא יגרום להם שלא להגיע בכלללג'וקים יש פתרון קל ומושלם - עושים הדברה, זה מחזיק ל3 שנים בערך של שקט ממקקים.
אבל יש לדוגמא נמלים, חישופיות ויכול להיות עוד.
דוקא חתולים זה טוב, כי הם הורגים נחשים, ונחשים מצוי קצת בדירות קרקע בקיץיש יותר סיכוי לחתולים (תלוי בכמה גורמים).
לגבי נמלים ומקקים, המקסימום הוא הדברה מקצועית בתחילת הקיץ ואחר כך אין זכר (לפחות) לשנה שלמה.
זה כבר בעיה אחרת המצויה בחצר לא מטופחת, בחורף גדלים עשבי בר, בקיץ הם הופכים לקוצים וזה עלול להיות חממה לנחשים.
או שעושים ריצוף או שדואגים לגזום את העשבים (לא צריך באובססיביות).
אגב, הדברת עשבים, יריעות פרליג, ואפי' דשא סינטטי לא עוזרים 100%
לא ממש נכון, עושים הדברה גם בביוב, ואז כמעט לא רואים אותם מתים. יכול לקרות, אבל לעיתים נדירות.חשבתי על הדברה, אבל מה שהבנתי זה שעל ידי הדברה המקקים פשוט ימותו בחצר שלי, אבל זה לא יגרום להם שלא להגיע בכלל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים