דרוש מידע לקנות מחשב בחו"ל - מומלץ ?

• הוסף לסימניות
האם מומלץ לקנות מחשב בחו"ל ?
האם זה יותר זול משמעותי ?
מי יודע על חנות מחשבים טובה באמריקה ?
תודה.

• הוסף לסימניות
בד"כ כן.
אם דל למשל- מומלץ מאד. חובה אחרווית בינ"ל ל3 שנים לא לוותר.
AMAZON
ויש גם חנות חרדית מומלצץ ששכחתי את שמה.

• הוסף לסימניות
לכאורה זה תלוי כמה רוצים להשקיע במחשב, אם מדובר במשהו זול נראה לי עדיף בארץ.

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שהזמין באמזון כבר כמה פעמים וההפרש די נחמד
אני מתעתד לנסוע לאמריקה,
ולכן אשמח להכוונה לאן ללכת ולקנות מחשב בבורו פארק.
B&H חנותת מומלצת
היכן החנות ממוקמת ?
לכאורה זה תלוי כמה רוצים להשקיע במחשב, אם מדובר במשהו זול נראה לי עדיף בארץ.
משהו באיזור המחיר של 4 אלף ש"ח,
יש לך הצעה איפה לקנות ?

• הוסף לסימניות
יש שם לפעמים דילים שווים ואז זה יוצא פער משמעותי צריך פשוט לחפש...

• הוסף לסימניות
B&H זה במנהטן - שירות נהדר - גם בעברית!!
יש שם המון סוגי מחשבים ויש מבצעים לפעמים ממש שווים אבל לא בהכח שבאמזון לא תמצא יותר זול - תחפש מישהו בארה"ב עם מנוי פרימיום לאמזון תזמין תקבל תוך 24 שעות עד הבית!!

• הוסף לסימניות
אני מתעתד לנסוע לאמריקה,
ולכן אשמח להכוונה לאן ללכת ולקנות מחשב בבורו פארק.

היכן החנות ממוקמת ?

משהו באיזור המחיר של 4 אלף ש"ח,
יש לך הצעה איפה לקנות ?
לאיזה צורך ישמש המחשב ?
אפשר להתייעץ איתי בפרטי ואעזור לכם למצוא את האפשרות הכי משתלמת עבור הצרכים שלכם, בארץ או בחו''ל.

• הוסף לסימניות
לאיזה צורך ישמש המחשב ?
אפשר להתייעץ איתי בפרטי ואעזור לכם למצוא את האפשרות הכי משתלמת עבור הצרכים שלכם, בארץ או בחו''ל.
צורך פשוט,
לא משהו כבד מידי,
יש מייל או מס' טלפון ?
פשוט אין לי אפשרות להתכתב בפרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה