כללי לקראת הדפסה שניה - רעיונות לשיפורים?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• folder.jpg
    KB 187.8 · צפיות: 21
  • כיס.jpg
    KB 115.7 · צפיות: 14
  • ניר מכתבים.jpg
    KB 60 · צפיות: 14
  • cd.jpg
    KB 26.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• חוברת.jpg
    KB 152.8 · צפיות: 16
  • חוברת2.jpg
    KB 239.3 · צפיות: 12
  • חוברת3.jpg
    KB 167.2 · צפיות: 14
  • חוברת4.jpg
    KB 198.3 · צפיות: 14
  • חוברת5.jpg
    KB 216 · צפיות: 14
  • חוברת6.jpg
    KB 196.2 · צפיות: 16
  • חוברת7.jpg
    KB 209.3 · צפיות: 11
  • חוברת8.jpg
    KB 60 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אין כאן הרבה עיצוב מאוד פשוט ונקי...

• הוסף לסימניות
תוכלי להסביר את הביטוי "היענות מעבר לכל דמיון"?
היענות של תורמים לקבל את הפרוספקט? כסף שנתרם? מה 'דמיינתם' ומה התרחש בפועל?
אני שואלת מתוך סקרנות (מלווה בתמיהה קלה).

• הוסף לסימניות
ההתענינות של התורמים בארגון בעקבות קבלת הפרוספקט

• הוסף לסימניות
אהיה יותר ספציפית:
מפריע לכם שהתמונה על הכריכה לחוברת הפוכה? (המילים על הפרוכת יוצאות משמאל לימין...)

• הוסף לסימניות
א. לא זה מה שמפריע לי. מפריע לי שלמעשה אין כאן עיצוב כלל.
ב. מצד שני, אם את אומרת שזה עבד מעל ומעבר לציפיות, אז - סוס מנצח לא מחליפים...

• הוסף לסימניות
אם היתה הענות טובה, אז בטח לא יתנו תקציב לשינויים כי לא יבינו מה אפשר לתקן בכזו עבודה מעולה.
אבל למען האמת, העיצוב כאן מאד פשוט ואנמי.
ולא שאסור לעצב בפשטות. לפעמים פשוט ונקי מעביר את המסר מצוין.
אבל לדעתי העבודה הזו זועקת לקצת "צומי":
"יאללה, מה'כפת לכם?! תשדרגו אותי קצת! תשנו לי את הפונט למשהו יותר מעניין (גם בעברית וגם באנגלית), תוסיפו הדגשות בטקסטים, כדי שיהיה לאנשים חשק לקרוא, תקפיצו את התמונות החוצה עם צללית או מסגרת, תזרקו בי קצת צבע! אנא!"
;)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני הייתי מנסחת את זה אחרת.
עיצוב פרוספקט לתורמים אמור לקבץ בתוכו אוסף של החלטות מושכלות של המעצב, שיחד יוצרות שפה עיצובית הרמונית ומגובשת. אני לא רואה כאן החלטות, ודאי שאני לא רואה שפה עיצובית מגובשת. אני רואה כאן בחירות מאוד בנאליות, בסיסיות ואולי אפילו שרירותיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה