כללי לקראת חג החנוכה מהמנוסים בינכם

• הוסף לסימניות
יש פה בנות שמתעסקים עם מתנות לגני ילדים?
אני ממש אשמח לקבל את עזרתכם. .מעוניינת להדפיס על גבי מגנטים. חנוכיות אלומיניום וסביבוני עץ...אשמח מאוד אם מישהיא תוכל לעזור לי בעניין
אפשר גם בפרטי.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, את רוצה שמשהי מייעץ לך מה ואיך או שיעשו לך את העבודה?!

• הוסף לסימניות
אני רוצה שמישהו יייעץ לי מניסיונו האישי איך לעשות את זה...את הגרפיקה אני בניתי ואני רוצה לשמוע טיפים ממי שמתעסק עם גננות איפה הם מדפיסים עלויות וכו...מבירור שעשיתי יש לי כמה אופציות..אבל אני לא בטוחה לגבי המחירים שנתנו לי ואיכות הדפוס..
אני מאמינה שאין אדם שנוגע בפרנסה של חברו..אז אם יש מישהו שמעוניין לעזור...אני ממש ישמח

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לבקשה,
אשמח לקבל אינפורמציה על הדברים הנ"ל
תודה

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לבקשה,
אשמח לקבל אינפורמציה על הדברים הנ"ל
תודה

• הוסף לסימניות
אם תרצי אוכל לחלוק איתך את המידע שהשגתי עד עכשיו...תשלחי לי הודעה בפרטי

• הוסף לסימניות
הי

גם אני אשמח לשמוע פרטים...

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לסובלימציה יש את קטקטים
שירות מיוחד ומבחר גדול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1818888:
את מתכוונת לסובלימציה יש את קטקטים
שירות מיוחד ומבחר גדול

תודה רבה

יש אולי מישהיא שעשתה את זה? לפי הכמות הודעות הפרטיות שקיבלתי אפשר לפתוח על זה דיון שלם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה