לקראת חג סוכות: אני מתכוון להוציא פוסטרים לתלייה בסוכה בחינם - למעוניינים לחצו כאן

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גמאני אשמח!

• הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאד

• הוסף לסימניות
אתה יכול להעלות לפה את הפוסטר עם סימן מים?

• הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח גם תודה

• הוסף לסימניות
אשמח גם: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני לא מבין את הרעיון..

לכתוב בפורום בריש גלי את המייל שלכם לכל דורש
זה הזמנה מוצהרת של ספאם, הטרדות וכו'.

ראיתם את הפוסטר? ראיתם שזה מה שאתם באמת רוצים?
למה אתם משלמים מחיר כה יקר עבור דבר שלא ראיתם אותו....

ואגב, אם כה חשוב לכבודו לחלק פוסטר ממניעים טהורים, יואיל נא להעלותו לכאן לזיכוי הרבים. (ניתן לציין על הפוסטר שאין רשות לעשות שימוש מסחרי)
ואגב, אם כה חשוב לכם הפוסטר המסתורי, למה שלא תשלחו בקשה באישי במקום לפרסם את המייל...

מה קורה כאן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים דיקמן;2267856:
אני לא מבין את הרעיון..

ואגב, אם כה חשוב לכבודו לחלק פוסטר ממניעים טהורים, יואיל נא להעלותו לכאן לזיכוי הרבים. (ניתן לציין על הפוסטר שאין רשות לעשות שימוש מסחרי)
ואגב, אם כה חשוב לכם הפוסטר המסתורי, למה שלא תשלחו בקשה באישי במקום לפרסם את המייל...

מה קורה כאן

תעברו על ההיסטורית אשכולות של הניק המדובר.:cool:

• הוסף לסימניות
תודה מראש <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים דיקמן;2267856:
אני לא מבין את הרעיון..

ואגב, אם כה חשוב לכם הפוסטר המסתורי, למה שלא תשלחו בקשה באישי במקום לפרסם את המייל..

מה קורה כאן

לא רציתי להיות הראשון, בפרט אחרי יום כיפור, אבל יש כמה דברים שמצריכים זהירות:
א. הוא לא מוכן באישי.
ב. שאלתי מה יש בפוסטר, קיבלתי תגובה באישי שזה עדיין לא סגור.... (בחייך... עוד יומיים סוכות, אתה רץ לספר לכולם שאתה מחלק משהו, שאין לך מושג מה הוא?!)
ג. סתם כך, אין מתנות חינם.

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה, זהירות לא תספיק כאן.
נבקש מהמנהל לבדוק את העניין לעומק וד"ל. יש כאן רשימה ארוכה של כתובות מייל של אנשים שלא יהיו מעוניינים שכתובתם תתפרסם כאן ואכמ"ל, ורק המחשבה על משהו בחינם גרמה להם לאבד את כללי הזהירות

• הוסף לסימניות
זו הסיבה שהצעתי לפותח האשכול להעלות לכאן את הפוסטר ולא מיהרתי לספק מייל,
הספיקו לי כל ה"שנה טובה" של כל מיני כאלו שרק רצו לאחל לי שנה טובה...
אגב, יש לי מייל בחתימה, הוא נועד לספאם הזה, לכל מי שיש פוסטר חינם כזה, בבקשה
תשלחו לי....

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה