דרוש מידע לקראת לידה מישהו מכיר על עזרה? בית החלמה/זכיות אחרות ?

• הוסף לסימניות
לקראת לידה מישהו מכיר על עזרה? בית החלמה/זכיות אחרות ?
שמעתי לפעמים שיש ארגונים שנותנים יום בבית החלמה וכדומה
נשמח לשמוע על כל מידע שיכול לעזור ליולדת
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לקראת לידה מישהו מכיר על עזרה? בית החלמה/זכיות אחרות ?
שמעתי לפעמים שיש ארגונים שנותנים יום בבית החלמה וכדומה
נשמח לשמוע על כל מידע שיכול לעזור ליולדת
תודה רבה
תכנסו לאתר של @מאמימוש המון מידע מחכים

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר ארגונים שנותנים יום בבית החלמה או הטבות אחרות ?

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר ארגונים שנותנים יום בבית החלמה או הטבות אחרות ?
היה... כיום יש ארגון מנוחה וישועה שעוזרים במימון חלקי ללילה בצימר/בית החלמה
ויש ארגון של בית חב''ד - עוזרים עם ארוחות
שפרה ופועה וכדו..
תלוי איפה יולדים, לפעמים אפשר לקבל לידה בבית החלמה (בהדסה בירושלים אפשר לקבל לילה בהדסה בייבי או שובר בבית החלמה אחר)

• הוסף לסימניות
מה זה מנוחה וישעוה ? והאם יש פרטים איך להגיע אליהם ?

• הוסף לסימניות
בהדסה מקבלים גם לילה בבית החלמה וגם החזר על קורס הכנה? או שצריך לבחור מה מביניהם אשמח לשמוע ממשהי שהייתה לאחרונה

• הוסף לסימניות
בהדסה מקבלים גם לילה בבית החלמה וגם החזר על קורס הכנה? או שצריך לבחור מה מביניהם אשמח לשמוע ממשהי שהייתה לאחרונה
הייתי בהדסה עין כרם לפני כחודש בערך,

יש אפשרות לקבל אחת מבין האופציות הבאות:
החזר על קורס הכנה ללידה (500 ש"ח.)
לילה בבית החלמה
שובר לשילב או מתנה כלשהי (אני לא זוכרת במדוייק אבל בערך...)

רשום שם במחלקה את הכל במדוייק ליד העמדת אחיות.

• הוסף לסימניות
הייתי בהדסה עין כרם לפני כחודש בערך,

יש אפשרות לקבל אחת מבין האופציות הבאות:
החזר על קורס הכנה ללידה (500 ש"ח.)
לילה בבית החלמה
שובר לשילב או מתנה כלשהי (אני לא זוכרת במדוייק אבל בערך...)

רשום שם במחלקה את הכל במדוייק ליד העמדת אחיות.
אני הייתי שם לפני כחודש ואמרו לי שאפשר לקבל רק קורס הכנה עד לסכום של 450 ש"ח ובית החלמה זה רק מלידה רביעית

• הוסף לסימניות
בהדסה אפשר לקבל גם וגם כלומר גם החזר קורס וגם לילה בבית החלמה או שזה נתון לבחירה?

• הוסף לסימניות
בהדסה אפשר לקבל גם וגם כלומר גם החזר קורס וגם לילה בבית החלמה או שזה נתון לבחירה?
לא נתון לבחירה
מקבלים קורס הכנה ללידה
לילה בבית החלמה רק מלידה שמינית
(למה לא להסתכל בהודעה אחת קודם שם כתבתי..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה