דרוש מידע לקראת לידה-ניצול סל לידה **מכבי שלי**

• הוסף לסימניות
נציג של מכבי אמור לענות לך בדיוק כמה ניצלת - או כמה נותר לך לניצול
בגדול - פעם היה ניתן לנצל א"כ ה-8000 בפעם אחת
היום זה מחולק ל-200 ללידה
תחשבי כמה לידות היו לך לפני ואחרי
סליחה על ההקפצה,
אולי תדעי,
אם השתמשתי עם כל ה 8000 ש"ח,
אז עכשיו אני יכולה להשתמש ב2000,
או שכבר השתמשתי בהכל?,

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת כמה החזר מקבלים על התעמלות אחרי לידה (מכבי שלי)
והאם זה חייב להיות קורס שהקופה עושה או כל אחת שיש לה קבלות?
תודה

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה 75 אחוז החזר
מספיק אחת עם קבלות אבל שיש לה גם תעודה -את יכולה לשאול אותה אם יש לה החזרים ממכבי

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו/י יודע/ת לגבי החזר התעמלות בכללית פלטינום לאחר 5 חודשים מהלידה והאם זה חלק מהסל או שיש זכאות נוספת

• הוסף לסימניות
יש לי מאמנת כושר אישית אלופה
שמבינה בהחזרים
דברו איתה
חיה 0504118731
chaya8731שטרודל גימל...

• הוסף לסימניות
האם משהו שמע שעד סוף 2025 כלומר מחר יהיה אפשרות להוציא מהקופה את הסל לידה ומתחילת השנה הבאה כבר אי אפשר לבקש החזרים?
ורק מה שהספיקו לפני סוף השנה להוציא יקבלו על זה החזרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה