לקראת מטבח חדש - אשמח לנתונים מנסיונכם

• הוסף לסימניות
הרהיט אמרו לנו 30% בעת ההזמנה (עדיין לא סגרנו) מבררים עוד מקומות.
מחיר למטר ברהיט הוא 1540.
מגירה 550,

איך רוזנר בהשוואה לזה במחיר?
הרהיט יש פה תגובות של ניקים מוכרים מאד שעשו לפני 6 , 8 ויותר שנים
ועדיין ממליצים

ממה שאני חפרתי קיבלתי עליהם הכי הרבה המלצות!

• הוסף לסימניות
ו-70% בשעת ההתקנה?
30% מזומן בעת ההזמנה ו70% במזומן ביום ההובלה (בצ'ק או בהעברה בנקאית)
והמחירים שכתבנו זה עם פורמייקות של פורמקס החלקות מט. אם רוצים לשדרג לאבט זה עוד 100 שח לכל מטר ופורמקס דמוי עץ וכו'- תוספת של 250 שח למטר.

איך המחירים שלהם לעומת אחרים?

• הוסף לסימניות
@052765DD ממליצה מאוד על מטבחי אינטגרלי
עבדתי איתם עכשיו על מטבח מורכב והשירות היה וואו!! מושלם, וירידה עד הפרטים הקטנים.

• הוסף לסימניות
כמה אמור לעלות רק מעצבת מטבחים שתראה את המטבח ותעצב אותו?
בלי קנית מטבח וכו'

• הוסף לסימניות
כולל ביקור בית והכל?
אני לא צריכה ליווי ולא כלום. רק שתעצב לי ותעשה לי סקיצה וזהו
את יכולה לשלם הרבה פחות !!
ממליצה מאד על @מירי קוגלמן
מברכת אותה כל יום במטבח הכיפי והפרקטי שלי
תאמיני לי לא תתחרטי...

• הוסף לסימניות
דברי איתה
אבל אם זה רק תכנון בלי ליווי לבחירת חומרים וכו'
אמור להיות לה גם תוכנית באזור ה 4 פלוס מינוס, לקחתי אותה כבר לפני שנה פלוס ככה שיכול להיות שאני לא מעודכנת אבל זה האזור...

דברי איתה
אבל אם זה רק תכנון בלי ליווי לבחירת חומרים וכו'
אמור להיות לה גם תוכנית באזור ה 4 פלוס מינוס, לקחתי אותה כבר לפני שנה פלוס ככה שיכול להיות שאני לא מעודכנת אבל זה האזור...
שמרתי את המס' שלה, תודה רבה !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה