לקראת מטבח חדש - אשמח לנתונים מנסיונכם

שמרתי את המס' שלה, תודה רבה !!
בשמחה,
הכי הכי חשוב בעיני שכל התהליך עם מירי היה כיף ממש
היא זורמת וחמודה והכי בעיני שלא כופה את דעתה!
עברנו תהליך שלם ומליון סקיצות ושינויים והכל בכזו נעימות וזרימה

בשמחה,
הכי הכי חשוב בעיני שכל התהליך עם מירי היה כיף ממש
היא זורמת וחמודה והכי בעיני שלא כופה את דעתה!
עברנו תהליך שלם ומליון סקיצות ושינויים והכל בכזו נעימות וזרימה
זה נשמע כיוון שאני מחפשת. אני מחפשת להפוך את המטבח היפה והלא פרקטי שלי בעליל לפרקטי. כמובן שאני מעוניינת לשבור את כולו ולעשות חדש. אבל שיתאים לצרכים שלי.
חומרים אני מעוניינת לקנות בעצמי, וכנל הרכבה יש לי מי שירכיב. אני רק צריכה את העיצוב והתכנון הפרקטי.
וגם כמובן עדיף מישהי חרדית (מה שנשמע שהיא כן.) כדי להבין צרכים של מטבח חרדי..

עשינו עכשיו ממש מטבח מהמם! האדריכלית היתה יעל וינגרטן, היא מוכשרת בטירוף וכל תהליך העבודה היה כיף גדול, היא מלאת סבלנות והקשבה לצרכים, ממליצה ממש בחום!
מצרפת תמונה של ההדמיה, בפועל יצא אפילו יותר וואוו, רק שאין לי עדיין תמונה

קבצים מצורפים

• 5 (1).jpg
    5 (1).jpg
    2.3 MB · צפיות: 216
וואו מהמםםם
עשינו עכשיו ממש מטבח מהמם! האדריכלית היתה יעל וינגרטן, היא מוכשרת בטירוף וכל תהליך העבודה היה כיף גדול, היא מלאת סבלנות והקשבה לצרכים, ממליצה ממש בחום!
מצרפת תמונה של ההדמיה, בפועל יצא אפילו יותר וואוו, רק שאין לי עדיין תמונה

רק שאלה, איך ארונות מעל האינדוקציה??

גם אני מצטרפת להמלצה על מירי קוגלמן -
יסודית, דיקנית , ולצד זה מעצבת בחסד ובפרקטיות מרשימה
פשוט כיף לעבוד איתה!

מצטרפת להמלצה על יעל וינגרטן. יעל מקצועית, יצירתית ונעימה לעבודה. יש לה יכולת טובה להבין את הלקוח ואת הצרכים שלו, ולבנות תוכנית מדויקת ומותאמת אישית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה