כללי לקראת פתיחת סטודיו בע"ה

• הוסף לסימניות
בס"ד
אבקש את חווד דעתכם לכרטיס ביקור (שני צדדים) + מודעת פרסום

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור-01.jpg
    KB 131.7 · צפיות: 13
  • כרטיס ביקור-02.jpg
    KB 111.3 · צפיות: 9
  • פרסום סטודיו-01.jpg
    KB 420.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הקוביות נראות טוב מאוד, העיגולים למטה, מוזילים את העניין לטעמי, עדיף משהו יותר סולידי

• הוסף לסימניות
המ... מה מטרת הקוביות?
שחק אותה?
זה מסמל משחקים/הימורים.
מה כוונתך?

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה אבל מאיפה השם הזה "הר קינן" ?? מה פשרו??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;411586:
סליחה על השאלה אבל מאיפה השם הזה "הר קינן" ?? מה פשרו??

דוקא נשמע טוב...

• הוסף לסימניות
הר קינן, אקזוטי

גם עיצוב הכרטיס יפה

• הוסף לסימניות
מודעה יפה,
אך כשאני רואה 'הדרך לפיסגה' אני מחכה לראות איזה פיסגה מושלגת שתתאוה להגיע לשם ולא קובית משחק... קבל זאת ברוח טובה...

• הוסף לסימניות
אכן, הר קינן זה נגזרת משתכנזת של הררי - וקנין (שם כבד, מזכיר משפחות פשע רח"ל..)

• הוסף לסימניות
אם את מפרסמת עיצוב לוגו כדאי שתעצבי לוגו לעצמך (זה בסדר גם לי אין עדין) זה הרבה יותר מרשים.

• הוסף לסימניות
למה? הלוגו שלי בלתי נסלח?
אכן לא קל למתג את עצמך

• הוסף לסימניות
מה הלוגו שלך?

• הוסף לסימניות
עיצוב ושילוב צבעים מאוד מאוד יפה!
כדאי לשמור על קו ברור. פרפר? קוביות??? מה את רוצה שיזכרו...? (נראה לי קוביות זה רעיון מעולה!)
בכרטיס ביקור את כותבת "הדרך לפיסגה..." ושמה תמונוה של קוביות... לא ברור... אולי תכתבי "תן לעסק שלך לנצח" ואת התמונה של הקוביות או "הדרך לפסגה..." ותמונה של פסגה...
אולי כדאי גם לבחור שם אחר לעסק? זה לא נשמע טוב... הרבה ממתגות את עצמם תחת שם נטרלי כמו "כיוון" "פרפר" וכולי.... שם קצר נחמד וקליט. נראה לי שזה פתרון טוב בשבילך כי אף אחד מהשמות האלו לא נשמעים טוב... (אל תדאגי... גם לי יש אותה הבעיה... אולי לחתן שלי יהיה שם משפחה יותר נורמלי???)
בקשר ללוגו... כדאי אולי קצת לעבוד עליו...
המון המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;411626:
כאמור:
"תן לעסק שלך לנצח"---
לא? :cool:
לא סתם לנצח ..6 6 בקוביות זו הצלחה רצינית (כידוע ליודעי ח"ן ;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vmydesign;411873:
אכן, הר קינן זה נגזרת משתכנזת של הררי - וקנין (שם כבד, מזכיר משפחות פשע רח"ל..)

סליחה שאני קצת בוטה, אבל בבקשה בלי דמיונות.
לא לי, ואני מאמין שלאף אחד כאן, השם "וקנין" מזכיר משפחת פשע, אלא להפך שם יפה מכובד ונעים.
תקנו אותי אם אני טועה.

(חפש בגוגל "הרב וקנין" ותראה כמה תוצאות של רבני ערים למשפחת וקנין יש בארץ...)

• הוסף לסימניות
אם כבר היית משנה את שמך לזאבי-רוזנשטיין.
אף לקוח לא היה מעז להסתכסך איתך.
וזה גם נשמע נהדר.
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה