לקראת קניית מחשב חדש

• הוסף לסימניות
מעונינת לקנות מחשב חדש.
משתמשת ב:
אופיס
אדובי-פוטו שופ, אילוס, אינדי.

לא יודעת מה מומלץ, אשמח לשמוע, על מה כדאי להקפיד, כמה דיסק קשיח? כמה זיכרון ראם? איזה לוח אם? מעבד?
מה סביבות המחיר?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דגש;2175490:
מעונינת לקנות מחשב חדש.
משתמשת ב:
אופיס
אדובי-פוטו שופ, אילוס, אינדי.

לא יודעת מה מומלץ, אשמח לשמוע, על מה כדאי להקפיד, כמה דיסק קשיח? כמה זיכרון ראם? איזה לוח אם? מעבד?
מה סביבות המחיר?

תודה רבה!

הכל, אצלו - פרסומון.

• הוסף לסימניות
אם באמת רק אלו התוכנות, ובהנחה שאת עובדת איתם באופן יומיומי בעבודות "כבדות" , אני מניח שתוכלי להרכיב מחשב מכובד שיסחוב לך את זה בין 3,000 - 4,000.

חשוב מאוד שיהיה SSD בנוסף לדיסק הקשיח, אני אוהב את לוחות האם של asus, מעבד - תלוי כמה תרצי להשקיע, זיכרון Ram אני מניח 16 GB - אני אוהב לעבוד עם Hyperx של Kingston

• הוסף לסימניות
למה צריך 16 RAM ?
היא לא עובדת על וידאו

• הוסף לסימניות
אינני יודע בדיוק מה היא עושה, היא לא פירטה אז נתתי את הכיוון הכללי, אם היא תפרט יותר אוכל להיות יותר ספציפי, מלבד זאת, במושגים של המחירים היום, שווה להשקיע את הכסף.

• הוסף לסימניות
תפני לפרסומון מהפורום. הוא יענה לך על כל השאלות, ויתן לך את המוצר הטוב ביותר עם המחיר הטוב ביותר. לא תתחרטי. מילה שלי!

• הוסף לסימניות
תודה לכל הפידביקים.
ולאלעד- 16GB היום זה כבר לא מותרות לעבודה עם גרפיקה. גם אם עכשיו היא עדיין מתחילה, בעוד שנה 8GB יהיה קצת מידי. אז לא שווה לחסוך עכשיו 200 ש"ח ואח"כ להיתקע כמה חודשים עם מחשב איטי ואח"כ להוסיף זיכרון, ועוד לשלם לטכנאי שיבוא לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
אז לסיכום:
- SSD בנוסף לדיסק הקשיח.
- לוח אם של asus?
- מעבד ? להשקיע?- כמה שצריך.
- זיכרון Ram (!?) 16 GB - Hyperx של Kingston

דפח"ח???
מה פירוש???

• הוסף לסימניות
שכחתם כלל מעניין הכרטיס מסך
אם יש כיוון כל שהוא לעבודה עם עריכת סרטים זה אפילו קריטי

• הוסף לסימניות
בתוכנות שהיא ההזכירה אין ענין של עריכת סרטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה