כללי לקרוא (לכתוב) בקפה

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי תמונה של כוס קפה, איך אני יוצרת בקצף אלמנט מסוים?
מקוה שהובנתי
תודה

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי אבל ההיגיון אומר לי: ליצור כתם לבן ולמרוח אותו עם כלי האצבע. יש אפשרות להגדיר בכלי הזה חוזק וזרימה.

• הוסף לסימניות
נראה לי עם החותמת בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת לדברים כאלו

קבצים מצורפים

• ackground-219761356 (2).png
    KB 164.8 · צפיות: 15
  • ackground-219761356 (1).png
    KB 128.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יש פה שני חלקים, הלבן והחום. היה פה אשכול עם קובץ פוטושופ פתוח של כתיבה על חול, זה נראה לי יכול לעזור לך באפקט של הקטע החום הכהה. (אבקת קפה או מה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1389897:
יש פה שני חלקים, הלבן והחום. היה פה אשכול עם קובץ פוטושופ פתוח של כתיבה על חול, זה נראה לי יכול לעזור לך באפקט של הקטע החום הכהה. (אבקת קפה או מה?)

זה האשכול עם הכתיבה על חול ים

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=181294&page=2

בהודעה מספר 4

זה יכול לעזור לך

את הלבן אפשר לעשות לבד בפוטושופ - פשוט מברשת לבנה

כנ"ל את החום מתחת לעשות עם מרקם

• הוסף לסימניות
יש לי תוסף שמוריד מיוטיוב משום מה הוא נעלם לי

• הוסף לסימניות
המדריך הזה נחמד אבל ממש לא נראה כמו התמונות הנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה