לקריאייטיבים שביניכם/ן - הבו רעיון!

• הוסף לסימניות
אני מסיימת עבודה על פרוספקט בן 4 עמודים ושלשה קיפולים, דו צדדי, ו"נתקעתי" ברעיון לדף פתיחה. ניסיתי בפורום גרפיקאים, אך נראה לי שהאבק של הנקיונות של פסח גרם קצת לחריקות בקריאייטיב ולא קיבלתי שום תגובה עם רעיון כלשהו.
חשבתי אולי בפורום פרסום וקופירייטינג יהיה מישהו שיפעיל כמה תאים אפורים במוח לחשוב על משהו...
כל האפשרויות פתוחות, רק שיהיה מכובד ולא זול או קיטשי. אפשרי משפט מגרה ומסקרן, תמונה, משפט בתוך באנר אדום לדוגמא - "אל תפתח - רק אם אתה באמת מעמיק!" או כל דבר אחר.

כמו"כ אשמח לקבל הערות בנוגע לפרוספקט.
ידוע לי שיש צורך להבליט קצת חלק מן הפונטים.
תודה לכל המתאתגרים!
תמונות מצורפות
attachment.php

attachment.php

• הוסף לסימניות
טעם הספר

עומק כזה עוד לא טעמת

• הוסף לסימניות
אוצר
כלי חמדה

כי קרוב אליך הדבר מאוד

• הוסף לסימניות
אולי לא הובנתי נכון. אני לא חייבת 'גימיק' או משהו יצירתי במובן של המצאת משפט מחץ, אלא כיתוב או תמונה או כל דבר אחר שיגרה/יסקרן/יעורר לפתוח את הפרוספקט המונח לדוגמא בשלחן בביהכ"נ, ולא רק מתוך שיעמום...
בקיצור - רעיון לעמוד השער.
יכול להיות משפט כמו "תשכח מכל מה ששמעת עד היום" בתוך מסגרת אדומה, או כל דבר אחר שיעורר ענין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1238196:
אולי לא הובנתי נכון. אני לא חייבת 'גימיק' או משהו יצירתי במובן של המצאת משפט מחץ, אלא כיתוב או תמונה או כל דבר אחר שיגרה/יסקרן/יעורר לפתוח את הפרוספקט המונח לדוגמא בשלחן בביהכ"נ, ולא רק מתוך שיעמום...
בקיצור - רעיון לעמוד השער.
יכול להיות משפט כמו "תשכח מכל מה ששמעת עד היום" בתוך מסגרת אדומה, או כל דבר אחר שיעורר ענין.

הכי יפה נראה לי, לעשות תמונת נוף משולב בתמונת תחנת אוטובוס או רכב מהחלק הפנימי איפה שהנהג יושב ולהבליט את מכשיר בשמע של האוטו וגם לשלב תמונת דיסקמן או נגן

ולכתוב בשבתך בביתך ובלכתך בדרך ושבכבך ובקומך / ותגיענו למחוז חפצנו לחיים ולשלום

שמעו ותחי נפשכם

דרך צלחה!

• הוסף לסימניות
עוד רעיונות לכיתובים שיוסיפו לאוירה המשולבים ברעיון של לימוד התורה ועבודת ה' בדרך.

ואורח צדיקים כאור נוגה...

רבונו של עולם, שנזכה לילך בדרכי ישרים לפניך (לא בטוח המקור המנגינה מתנגנת לי בראש ולא זכור לי מאיפה)

דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום

בדרך התורה נלך

יה"ר שתעלה מעלה מעלה בתורה ויראת שמים בדרך הסלולה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה