- הוסף לסימניות
מחפשת מתכון לעוגיות קרמבל קוקיז וכן הוראות עבודה,
יש למישהי בקהל?
יש למישהי בקהל?
ממש תודה,עוגיות קרמבל קוקיז נדירות
200 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר חום (אפשר בהיר אפשר כהה)
70 גרם סוכר לבן
כפית תמצית וניל איכותית
קמצוץ מלח
1 ביצה
340 גרם קמח
40 גרם קורנפלור
50 גרם חלב
5 גרם אבקת אפייה
5 גרם סודה לשתייה
2 כוסות שוקולד קצוץ חום ולבן או שוקולד צ'יפס בעיקרון אפשר מה שאוהבים
אופן הכנה
בקערת המקסר שמים את החמאה והסוכר ומערבבים עם וו גיטרה עד שקרמי ואחיד לאחר מכן מוסיפים את הביצה והחלב ומערבבים על מהירות גבוהה עד לקבלת תערובת אחידה ותפוחה
עוצרים את המיקסר מורידים מהירות ומוסיפים את הקמח ושאר המרכיבים ומערבבים לקבלת בצק מוסיפים את השוקולד לתוך הבצק מערבבים מעט שיטמע בפנים מעבירים לקירור לחצי שעה במקרר
ואז יוצרים כדורים ששוקלים 70 גרם
(אפשר למלא במילוי שאוהבים ממרחים שמזלפים לתוך תבנית עיגולים קטנים ומקפיאים ומטמעים בתוך הבצק ומגלגלים לכדור )
ואז מעבירים את הכדורים למקפיא ל 40 דקות לאחר מכן מסדרים את הכדורים בתוך רינגים או תבניות אישיות
ואופים על תנור שחומם מראש ל 180 למשך 18 דקות מוציאים ומקררים מקשטים עם מה שאוהבים שוקולד מומס קרונפלס עם שוקולד לוטוס בייגלה עם שוקולד או להשאיר ככה ריק גם טעים מאוד
*את המתכון והתמונות הנ''ל העתקתי לך לכאן מצ'אט של אפיה, ממישהי בשם רבקה
איזה מגרהההההואת אלו הכנתי אני ע''פ המתכון הנ''ל
אפשר סתם להניח בתבנית עיגולים וזה פשוט יתרחב מעצמו?לאחר מכן מסדרים את הכדורים בתוך רינגים או תבניות אישיות
את לגמרי יכולה להמיר רק בחלב הייתי ממירה בחלב סויה טעים יותר@hilav יש מצב שאת מבררת לי אם אפשר להמיר את החמאה במרגרינה ואת החלב במים?
אני רוצה את זה בפרווה...
וגם
אפשר סתם להניח בתבנית עיגולים וזה פשוט יתרחב מעצמו?
אין לי עניין דווקא בצורה מסוימת,וגם אין לי רינגים או תבניות אישיות..
תודה!
בכל אופן אם בא לי משהו מהיר אני יכולה סתם להניח על תבנית?איך את ממליצה?תקני תבניות מאפינס חפ זה במקום רינג
לדעתי זה יאבד צורהבכל אופן אם בא לי משהו מהיר אני יכולה סתם להניח על תבנית?איך את ממליצה?
כדורים או כבר משוטחים?
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //