דרוש מידע לק על כלי כסף - מומלץ או לא

• הוסף לסימניות
מכירים? עשיתם? נשמח לשמוע אם כדאי
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שמעתי ממישהי שעשתה ואחרי שנתיים התחיל להתקלף ונהיה שחור,
הלך לה כלי הכסף.

• הוסף לסימניות
אמר לי מוכר אמין בחנות כלי כסף.. שזה לא מומלץ..

• הוסף לסימניות
רק לא זה!!!
דודה שלי הורידה עכשיו את הציפוי אחרי שכל כלי הכסף שלה נהיו בצבע נחושת בלי יכולת לנקות
להוריד את הציפוי עלה לה כ 500 ש"ח לפמוטות+חנוכיה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לפני כמה שנים ופתחתי את העיינים
הפמוט שלי היה סוג שהצהיב כל הזמן והיה קשה מאוד לנקות אותו תמיד היה לי פמוט צהוב.
נתתי אותו להברקה וציפוי, ותמיד הוא מבריק ונוצץ
אמנם פעם אחת בטעות שפכנו עליו מעט מים חמים (להוריד חלב) וזה הרס קצת את הציפוי בבסיס של הפמוט - נהיה קצת לבן בקצוות. אבל אני עדין נהנית מאוד. אמרו לי מראש שאחרי כמה שנים זה מתנדף ומתחיל להצהיב שוב ואז צריך לחדש את הציפוי.

• הוסף לסימניות
לי יש 3 כלים שנקנו כבר מצופים.
ממש לא ממליצה.
צהובים לגמרי ומלאים בשריטות,
לאחר 7 שנים.
ומדובר במגש לפמוטות+ קופת צדקה+ קופסת גפרורים.
כלים שכמעט לא נוגעים בהם.

• הוסף לסימניות
לא מומלץ!!
ציפיתי חנוכיה.
חבל על הכסף, תרתי משמע.

• הוסף לסימניות
מישהי שמעה על ציפוי בכסף שלא משחיר?
או שזה בעצם הלק המדובר?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לפני שנתיים, בנתיים מאוד מרוצה, חוץ מהגביע שהלק ירד כמעט מיידית, אבל נאמר לי בהתחלה שבגלל שמדובר במוצר ששוטפים באופן קבוע, הלק לא יחזיק

• הוסף לסימניות
יש עוד דעות? אני פשוט מתלבטת אם לצפות את הפמוטות

• הוסף לסימניות
ההורים שלי גם ציפו, ואחרי שנים זה צהוב ואי אפשר לנקות.

• הוסף לסימניות
לא מומלץ מתקלףףףףףף

• הוסף לסימניות
ידעתי הרבה שנים שזה הוצאה גדולה אבל משתלמת.
ממש חידשתם לי כאן.
תכלס, לא כדאי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה