כללי לראות זה קודם כל להרגיש

• פותח הנושא maya
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זהו העברתי לדפוס
תודה לכל העוזרים
זהו לא אשגע אתכם יותר מקווה :)
אלא אם כן יצטרכו שוב מתנדבת גרפיקאית :)

קבצים מצורפים

• לראות זה קודם כל להרגיש.jpg
    2.7 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
וואו מדהים!!!

נכתב ע"י maya;1033897:
זהו העברתי לדפוס
תודה לכל העוזרים
זהו לא אשגע אתכם יותר מקווה :)
אלא אם כן יצטרכו שוב מתנדבת גרפיקאית :)

עושה חשק לתת להם!!
זה לא נראה כמו כל העלוני צדקה ש.......
זה באמת נותן לך פרופורציה!!רואים את ההשקעה!!!וואו!!!
המון הצלחה!!:)

• הוסף לסימניות
אבל לא תקנת את המילה עיוורן! צריך לכתובת עיוורון!!!

• הוסף לסימניות
וואי תודה אני מיד מתקנת מקווה שזה לא מאוחר מידי

• הוסף לסימניות
תיקנתי את ה- ן-

קבצים מצורפים

• לראות זה קודם כל להרגיש מתוקן .jpg
    2.8 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י maya;1033925:
תיקנתי את ה- ן-

יפה מאוד, אבל חבל שאת לא יותר מפרטת יותר את הייחודיות כמו שכתבו לך ניסיון, יחידיות וכו' זה יכול להקפיץ את זה, כי פה זה גורם לי לעבור ליד זה ופחות להקשר/ לרגש, קצת מידי מתומצת בעיני.

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף עוד כמה משפטים קצרים על מה שהם עושים ונותנים לאותם ילדים.
בכל מקרה- זה מאוד יפה

• הוסף לסימניות
אברר אם עדיין ניתן לקבל שינויים תודב בכל אופן ....

נכתב ע"י EC;1033927:
יפה מאוד, אבל חבל שאת לא יותר מפרטת יותר את הייחודיות כמו שכתבו לך ניסיון, יחידיות וכו' זה יכול להקפיץ את זה, כי פה זה גורם לי לעבור ליד זה ופחות להקשר/ לרגש, קצת מידי מתומצת בעיני.

• הוסף לסימניות
אז זהו שיניתי בפעם האחרונה (אני מקווה)ואישרתי לדפוס
עפי הערותיכם הבונות
תודה

קבצים מצורפים

• עוד אופציה לראות זה קודם כל להרגיש copy.jpg
    2.8 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה. הייתי מסדרת טוב יותר את הטקסט הנוסף שלא יעלה על העיגולים. את הלחצן אהבי במיקום הקודם יותר.

• הוסף לסימניות
תיקון טיפוגרפי קטן:
לא ככה: לראות זה
קודם כל להרגיש

רק ככה: לראות
זה קודם כל להרגיש...

יותר קריא

• הוסף לסימניות
תודה אבל זה כבר נסגר לדפוס אין לי יותר אפשרות לעשות שינויים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה